Bittium Oyj

– Vuosikertomus ajallaan ja virheettömästi

Vuosikertomus on tärkeä osa pörssiyhtiön viestintää ja brändin hallintaa. Sen tarkoituksena on kertoa sijoittajille ja muille sidosryhmille kattavasti yhtiön taloudellisesta tilanteesta ja suorituskyvystä edellisenä vuonna. Vuosikertomus sisältää yleensä yhtiön taloudelliset tunnusluvut, liiketoimintastrategian, tulevaisuuden näkymät ja tärkeimmät tapahtumat edellisellä tilikaudella. Huolella tehty vuosikertomus osoittaa yhtiön avoimuutta ja vastuullisuutta sidosryhmiä kohtaan, mikä vaikuttaa yhtiön maineeseen ja brändiin

Olemme vastanneet pörssiyhtiö Bittium Oyj:n vuosikertomuksen teknisestä toteutuksesta jo kymmenen vuoden ajan. Sisällön vuosikertomukseen tuottaa Mint Company ja meidän vastuullamme on syöttää sisältö verkkosivulle, testata ja viimeistellä sivu sekä julkaista se ennalta määrättynä ajankohtana. Bittium voi luottaa siihen, että vuosikertomus näyttää hyvältä, luvut ovat oikein ja vuosikertomus julkaistaan ajallaan. 

Aikataulussa pysyminen on kriittistä

Vuosikertomuksissa aikataulu on usein erittäin tiukka. Bittium ilmoittaa meille muutamaa viikkoa aiemmin päivämäärän ja kellonajan, jolloin pörssitiedote lähtee. Aikataulussa pysyminen on kriittistä, sillä sivun julkaisu ajoitetaan pörssitiedotteen lähettämisen yhteyteen.

Teemme tekniikan valmiiksi hyvissä ajoin. Sisällöt saamme usein vasta noin viikkoa ennen julkaisua. Tekstiä, kuvia ja erilaisia taulukoita on paljon, eikä virheitä saa jäädä. 

Tekninen osaamisemme takaa onnistumisen

Etumme tämän kaltaisissa projekteissa on, että koodarimme kykenevät tekemään vaativaakin sisällönsyöttöä, kuten käsittelemään taulukoita ja dynaamisia kuvia. Tämä varmistaa aikataulussa pysymisen ja virheettömyyden. Usein katselmuksen aikana tulee vielä viilattavaa, mikä tarkoittaa venymistä puolin ja toisin.  

Yhteistyömme Bittiumin kanssa on toiminut hyvin. Pitkä kokemuksemme vuosikertomuksen tekemisestä helpottaa paitsi omaa työtämme, myös Bittiumin työtä. He tietävät, että hoidamme työn maaliin sovitusti.  

 

Bittium Oyj

  • Bittium Oyj on suomalainen yritys, jonka toiminta liittyy turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen.
  • Bittiumilla on omia tuotteita, joiden lisäksi se tarjoaa asiakkaille erilaisia tuote- ja järjestelmäratkaisuja sekä suunnittelupalveluja.
  • Liikevaihto vuonna 2019 oli 75,2M€

Tuotetut palvelut

Tarvitsetko apua verkkopalveluasioissa?

Varaa juttuhetki tuotantojohtajamme Jonin kanssa!

Joni Norring

Vastaavia toteutuksia