Toista kertaa peräkkäin Vuoden Toimisto finaalissa!

Osallistuimme vuonna 2023 ensimmäistä kertaa Vuoden toimisto -kilpailuun ja saavutimme heti hopeasijan markkinointiteknologiasarjassa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme!

Tänä vuonna kilpailimme jälleen saman kategorian finaalissa, mutta mitalia ei tällä kertaa herunut. Kilpailun säännöt olivat kiristyneet entisestään, joten olemme ylpeitä jo finaalipaikasta.

Yksi tärkeimmistä syistä osallistua Vuoden Toimisto -kilpailuun on palautteen saaminen ja sitä kautta oman toiminnan kehittäminen. Vuoden Toimisto -kilpailun raportti antoi meille mielenkiintoisen näkymän asiakastyytyväisyyteemme sekä koko toimialaan.

Olemme motivoituneita nostamaan tekemisemme tasoa, jotta kykenemme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin entistäkin paremmin!

(Verkkoasema) On joka pennin arvoinen.

Regi Raportti – Vuoden Toimisto 2024-tutkimustulokset

mihin asiakkaamme olivat erityisen tyytyväisiä?

Vuoden Toimisto -tutkimuksessa saimme erinomaisia arvioita, erityisesti digitaalisen osaamisemme (9,16), toimitusvarmuutemme (9,00) ja sitoutuneisuutemme (8,90) osalta. Asiakkaamme nostavat esiin lisäksi joustavuuden ja aloitteellisuuden – markkinoinnin ja teknisen osaamisen rinnalla. Erityismaininnan saavat luovuutemme ja projektijohtamisemme, jotka ovat osoittautuneet toimialamme ’best practices’ -esimerkeiksi. 

Digimarkkinointi on todella oleellista meidän niche-alalla ja relevantit sisällöt ehdottoman tärkeitä. Ilman Verkkistä ei oltaisi näin pitkällä.

Regi Raportti – Vuoden Toimisto 2024-tutkimustulokset

verkkiksen vahvuudet asiakkaiden mielestä

  1. Digimarkkinoinnin osaaminen​
  2. Tekninen osaaminen​
  3. Sitoutuneisuus​
  4. Luovuus​
  5. Aloitteellisuus​
  6. Suunnitelmallisuus​
  7. Joustavuus​
  8. Loistavat tyypit​
  9. Projektijohtaminen​
  10. Sparraus

Joustavaa, sitoutunutta, asiantuntevaa osaamista.

Regi Raportti – Vuoden Toimisto 2024-tutkimustulokset

MIKSI ASIAKKAAMME VALITSIVAT VERKKOASEMAN?

1

Osaaminen

2

Selkeä kokonaistarjous

3

Vakuuttavat referenssit

4

Toimiston maine ja brändi

Heidän tekninen osaaminen on merkannut meille järjettömän paljon. 

Regi Raportti – Vuoden Toimisto 2024-tutkimustulokset

Mistä vuoden toimisto -kilpailussa on kyse?

Regi Research & Strategin järjestämä Vuoden Toimisto -kilpailu pidettiin Suomessa kahdeksannetta kertaa tänä vuonna. Tutkimuksessa tarkastellaan vuosittain markkinointi-, mainos- ja viestintäpalveluita tarjoavien toimistojen asiakastyytyväisyyttä, markkinointialan kehitystä ja kriteereitä hyvälle toimistolle. 

Tutkimukseen vastaavat toimistojen asiakkaina olevat markkinointipäättäjät. Toimistot, joilla on tyytyväisimmät asiakkaat, palkitaan. Vuonna 2024 vastauksia saatiin noin 700, ja niissä mainittiin yhteensä 120 toimistoa. Noista toimistoista 29 on yltänyt finaalin ja yksi niistä on Verkkoasema. Valtavan suuri kiitos siitä uskollisille asiakkaillemme!

Tärkein syy Vuoden Toimisto -kilpailuun osallistumisellemme on puolueettoman ja laadullisen asiakaspalautteen kerääminen. Palautteen lisäksi saamme erittäin tärkeää infoa myös siitä, kuinka Verkkoasema sijoittuu suhteessa muuhun toimialaan. Data auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja tähtäämään vahvuuksissamme entistä korkeammalle. 

TUTUSTU MEIHIN LISÄÄ

Tekemistämme ohjaavat arvot

Positiivisuus

Positiivinen asenne ilahduttaa niin itseä, työkaveria kuin asiakkaitakin. Verkkis on tunnettu mukavan rennosta meiningistä ja iloisista hymyistä.

Yhdessä

Tiivis yhteistyö niin asiakkaan kuin verkkisläisten keskenkin mahdollistaa onnistumiset ja uusien ideoiden synnyn. Mukava on tehdä töitä mukavien ihmisten kanssa. 😊

Ammattitaito

Ammattitaitoa vaalitaan ja kehitetään jatkuvasti. Tiimityöskentely mahdollistaa osaamisen siirtämisen myös työkavereille.

Tuloksellisuus

Keskitytään siihen mikä on tärkeää eli asiakkaan tavoittelemiin tuloksiin. Kaikki tekeminen lähtee Verkkiksellä liikkeelle kysymyksestä: ”Mitä haluat saada aikaiseksi?”

olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Varaa juttuhetki toimitusjohtajamme Tiina Räisäsen kanssa niin voitte jutella lisää siitä, miten voisimme auttaa myös teitä saavuttamaan tavoitteenne!

Tiina Räisänen