Integraatiot ketterästi

Yhdistä softasi ja vapauta aikasi tuloksen tekemiseen. 

Yrityksesi myynnin ja markkinoinnin softat koostuvat esimerkiksi verkkosivuista, verkkokaupasta, markkinoinnin automaatiotyökalusta, CRM:stä ja kaiken lisäksi vaikkapa ERP:stä sekä kassan ja varaston hallinnasta. Hajautetun tiedon keräämiseen perustetaan tyypillisesti excel, jota kierrätetään eri liiketoimintojen välillä, jotta kokonaiskuvasta saadaan käsitys. Kuulostaako tutulta toimintatavalta strategiapäivän lähestyessä?

Totuuden nimessä emme kannusta vähentämään softien määrää, saati laskemaan niiden kokonaiskustannusta, mutta kannustamme arvioimaan pelaako ohjelmistosi samaan maaliin saumattomasti. Ovatko softasi roolitettu oikein? Onko niiden ominaisuudet käytetty täysimääräisesti hyväksesi, jotta markkinointisi ja myyntisi saisi pohjan sujuvalle toiminnalle. Vapauttamaan kätesi. Tekemään tulosta.

Datavirta in, kassavirta in – hukatut resurssit out. 

Kun softista otetaan kaikki ilo irti, myös sinulla on syytä hymyillä. Henkilökunta keskittyy tuottamattoman excel-kiristelyn sijaan oikeisiin töihin, ja sujuvan datavirtauksen ohessa myös työtyytyväisyys kasvaa. Talon sisäisten säästöjen lisäksi saat tuloksen tekemiseen lisätyökaluja viritettyjen softien ja ydinosaamistaan hyödyntävien ihmisten kautta.

Valmisdataa tarjolla. Ole hyvä! 

Reilun kahdenkymmenen vuoden ajan Verkkoasema on tehnyt verkkopalveluiden ja ohjelmistojen lisäksi integraatioita ja rajapintoja järjestelmien välille. Palvelussamme ohjelmistojen ei tarvitse olla meidän tekemiä tai edes alun perin toimittamia, mutta silti viritämme ne palvelemaan hiljaisiksi tuloksen tekijöiksi. Jos tarvitset esimerkiksi valmiiksi suodatettuja myyntiliidejä tai automaattista markkinointia, anna meidän auttaa. Olemme ketteriä ja selkokielisiä ammattilaisia, ja ymmärrämme liiketoiminnan lainalaisuudet.

Demo: Liiditieto automaattisesti CRM-järjestelmään

Teknisesti osaava toimisto ja joustava palvelu.

Kari Kumpulainen, Sweco Rakennetekniikka Oy

Integraatioiden hyödyt: 

 1. Ajantasaisuus

  tieto on eri järjestelmissä kaiken aikaa ajantasalla.

 2. Manuaalisen työn väheneminen

  sen sijaan, että henkilökunta naputtelee samaa tietoa eri järjestelmiin, hoituvat kirjaukset yhdessä paikassa ja tieto välittyy samalla kirjauksella kaikkialle.

 3. Virheet vähenevät

  kun kone vie tietoa ihmisen sijaan tietoa eri järjestelmiin, inhimilliset virheet, kuten kirjoitusvirheet vähenevät.

 4. Käytössä olevien järjestelmien määrä vähenee

  integraatioiden ansiosta markkinointi voi keskittyä käyttämään markkinoinnin työkaluja ja myynti myynnin työkaluja. Näin kenenkään ei tarvitse käyttää eri järjestelmiä ristiin tai siirrellä tietoa järjestelmien välillä.

 5. Raportointi helpottuu

  järjestelmistä saa ajantasaista tietoa ja raportteja suodatettua eri tarkoituksia varten.

”Olemme saaneet supistettua järjestelmien määrän muutamaan. Työntekijöidemme työ on tehostunut, nyt kun erilaiset tehtävät voi tehdä yhdessä järjestelmässä ja osa on automatisoitu. Koska järjestelmä on meidän oma, saamme siihen joustavasti muutoksia teetettyä tai halutessamme voimme tehdä parannuksia järjestelmään vaikka itse. Verkkoasema on kyennyt toimittamaan suurtakin projektia ketterästi ja kustannustehokkaasti.”

Esa Lahtela, tietohallintojohtaja, Soprano Oyj.

Käsityöt on hyvä harrastuksena

Arvostamme kädentaitoa ja harrastuneisuutta, mutta yrityksen tuloksen tekemisessä oman ajan käyttö asioihin, jotka voidaan automatisoida, on rahan tuhlausta.

Jos auttavaa tahoa ei ole löytynyt, niin nyt löytyi. Tämä softa on integroitu Jyrkin Outlook-kalenteriin. Kokeile toimiiko, ja varaa Jyrkin kanssa juttutuokio miten teillä saataisiin toimintoja automatisoitua.

Jyrki Sundström

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ