Meille töihin?

Tule sellaisena kuin olet. Ammattilainen ui Verkkis-tiimiin! 

Intohimo

Etsimme ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti omaan työhönsä. Meillä työ ei ole pelkkä paikka, jossa tienataan elantoa. Verkkis on paikka, jossa viihdytään ja jossa tehdään asioita, jotka tuntuvat merkityksellisiltä.

Meitä on kehuttu hyvästä ”tekemisen meiningistä” – ja allekirjoitamme sen täysin. #verkkisläisiin pääset tutustumaan henksublogeissa.

Verkkiksellä työtehtävät kasvavat persoonien mukaan, mutta liittyvät pääosin devaukseen, digimarkkinointiin, sisällöntuotantoon, datan analysointiin, markkinoinnin suunnitteluun ja projektinhallintaan. Mikäli sinusta tuntuu, että nämä aihepiirit sykäyttävät syvemmältäkin ja sinulla on taitoja, joita harva omistaa, niin laita avoin hakemus tulemaan. Tutustu työnhakijoiden tietosuojarekisteriimme.

Miksi Verkkoasema

Yhteen hiileen puhaltava porukka!

Erittäin hyvä ilmapiiri, avoin vuorovaikutus.

Työntekijämme kertovat työstään seuraavaa

Tekninen osaaja

Teknisissä tiimeissä työskennellään vähintäänkin yhtä monipuolisesti kuin markkinointipuolellakin. Verkkosivuprojektien osalta ikään kuin luomme raamit, jota he sitten täyttävät sisällöillä ja kuvamateriaalilla. WordPress on verkkosivujemme luottokumppani ja koodaamme verkkosivujen lisäksi intranettiä ja omaa CRM-järjestelmää. Meistä on siis moneksi!

Työpaikan joustavuus on meillekin tärkeää, useimmat meistä tekevät tällä hetkellä työt kotoa käsin. Kukaan ei ole hengittelemässä niskaan, kunhan hommat tulee tehtyä, niin kellonajalla ei ole väliä! Asioista ja toteutustavoista saa olla myös eri mieltä ja ongelmat ratkotaan yhdessä työkavereiden kanssa. Kehitämmekin tekemistämme jatkuvasti, jotta hommat sujuisivat helpommin!

Markkinoinnin osaaja

Digimarkkinointia tehtäessä ammattitaito kehittyy lähes itsestään, sillä työ on niin monipuolista kuin työ voi vain olla. Tänään kirjoitetaan sisältöjä tuulivoimaloiden huollosta ja huomenna tarinoidaankin jo ohjelmistotestauksesta. Samaan aikaan joku syöttää sisältöjä ravintola-alan asiakkaan verkkosivuille, jonka tekninen tiimi on rakentanut meidän tekemien rautalankamallien perusteella. Huomenna tehdään mainoksia someen ja Googleen, sekä tutkitaan analytiikasta mitä saimme aikaiseksi.

Töihin on myös mukava ”tulla”, vaikka näin etänä suurin osa onkin. Toimistolla käydessä nauru on herkässä, kun työkavereiden kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja päivitellään tilanteet tasalle. Vapaus tehdä töitä missä ja milloin haluaa, on myös plussaa. Se, missä töitä tekee ei ole tärkeää, kunhan tehtävät napsuvat tehdyiksi ajallaan. Aamupalavereihin toki pitää osallistua, vaikka olisi yökukkuja!


Puhelinetu

Lounasetu

Sairaskuluvakuutus

Vapaaehtoinen
tarpaturmavakuutus

Koulutuksia

Mahdollisuus
opiskella työajalla

Etätyö

Joustava työaika

Virkistystapahtumat

Tutustu meihin!

Millaista Verkkoasemalla on työskennellä?

Tekemistämme ohjaavat arvot

Positiivisuus

Positiivinen asenne ilahduttaa niin itseä, työkaveria kuin asiakkaitakin. Verkkis on tunnettu mukavan rennosta meiningistä ja iloisista hymyistä.

Yhdessä

Tiivis yhteistyö niin asiakkaan kuin verkkisläisten keskenkin mahdollistaa onnistumiset ja uusien ideoiden synnyn. Mukava on tehdä töitä mukavien ihmisten kanssa. 😊

Ammattitaito

Ammattitaitoa vaalitaan ja kehitetään jatkuvasti. Tiimityöskentely mahdollistaa osaamisen siirtämisen myös työkavereille.

Tuloksellisuus

Keskitytään siihen mikä on tärkeää eli asiakkaan tavoittelemiin tuloksiin. Kaikki tekeminen lähtee Verkkiksellä liikkeelle kysymyksestä: ”Mitä haluat saada aikaiseksi?”