SISÄLLÖNTUOTANTO ON
DIGIMARKKINOINNIN YDIN

ALOITA TÄSTÄ!

Sisällöntuotanto on digimarkkinoinnin ydin

Vaikuttava viestintä vie tavoitteisiin

B2B-yrityksissä on yleensä syvä ymmärrys asiakkaan ongelmista ja yrityksen tuottamista ratkaisuista. Yleensä viestintä ainoastaan keskittyy ratkaisujen kuvaamiseen, ei niinkään asiakkaan ongelman käsittelyyn. Tässä on mahdollisuus erottautua todenteolla kilpailijoista!

Vaikuttava viestintä alkaa siitä, että tiedät mikä saa asiakkaasi syttymään ja luottamuksen heräämään. Kun tiedät millaisessa maailmassa asiakkaasi elää, osaat tuottaa juuri oikeanlaista sisältöä – oikeaan aikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella somepostauksella, kuvalla, videolla, uutiskirjeellä, verkkosivujen laskeutumissivulla ja blogilla on oma roolinsa asiakassuhteen luomisessa.

Hyödyt

  1. Kiinnostava sisältö herättää huomion.
  2. Hyvä sisältö auttaa ja tuottaa lisäarvoa.
  3. Sisällön tarkoitus on rakentaa luottamusta.
  4. Sisältö auttaa erottautumaan.

 

Engage – yleisön sitouttaminen

Sisältömarkkinointi = Kiinnostavan, arvokkaan ja ostajan kannalta relevantin sisällön luominen, jonka tavoitteena on houkutella haluttua yleisöä. Kun tämä on tehty oikein, se helpottaa myyjää ja ostajan välisen luottamuksen synnyttämistä. Ja kuten tiedämme, luottamuksen olemassaolo helpottaa yhteistyön synnyttämistä.

 

Lataa opas sisällön tuottamiseen!
SIIRRÄ MYYNTISI DIGIIN!
Haluatko oppia tekemään itse?

ETÄVALMENNUS

VIDEO VIESTINVIEJÄNÄ: JOHDATUS VIDEOTUOTANTOON JA YOUTUBEN SALOIHIN

Video on äärimmäisen tehokas viestin välittäjä ja sen avulla on helppo erottautua. Videoproduktioiden ei tarvitse enää nykypäivänä olla massiivisia, vaan someen ja verkkosivuille voidaan tuottaa videosisältöä hyvinkin ketterästi. Mikäli pohdit miten aloittaa, tämä valmennus on sinulle tarkoitettu. Etävalmennuksessa käydään läpi aloittelijan askeleet niin sisältöön, tekniikkaan kuin jakeluunkin liittyen.

Ajankohta: 16.6. klo 9 – 11

Kesto: 2h

Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu mukaan!

Yksittäin ostettuna saat osallistumislinkin valitsemaasi valmennukseen ja sen tallenteen hintaan 89 €. Kaikki kerralla ostettuna, saat pääsyn kaikkiin 15 etävalmennukseen ja niiden tallenteisiin yhteishintaan 990 €.

Miten me se tehdään?

1

Käymme läpi unelma-asiakasprofiilin tai luomme sellaisen.

2

Teemme yrityksen palvelu/tuotetarjoomasta Features vs. Benefits -analyysin. Tämä auttaa suuntaamaan sisällöntuotannon oikeaan suuntaan.

3

Ideoimme sisältöaihiot.

4

Päätämme sisältöformaatit (teksti vai video).

5

Päätämme jakelukanavat.

6

Käärimme hihat ja alamme töihin!

7

Sisällöt hyväksytetään aina asiakkaalla eikä työtä lopeteta ennen kuin sisällöt ovat juuri toivotunlaisia!

Verkkiksen asiakkaat menestyvät

Referenssi Prove Expertise MIT-palvelu henkilöbrändin rakentamisen tukena
Tämä on parasta mitä minulle on tapahtunut sitten Hartwallin ananasjaffan! Ja ananasjaffa on muuten törkeen hyvää.
ANTTI NIITTYVIITA toimitusjohtaja, Prove Expertise Oy

MITEN DIGIMARKKINOINNILLA TUETAAN MYYNTIÄ?

NOSTA MARKKINOINTISI TASOA VÄLITTÖMÄSTI!

Lunasta veloitukseton 35 minuutin mittainen digimarkkinoinnin konsultointi ja nykytila-analyysi. Saat konkreettisen asiantuntijanäkemyksen, joka auttaa taatusti nostamaan digimarkkinointisi tasoa!

B2B-yrityksille sopiva konsultointi ja digianalyysi auttavat kehittämään yrityksesi digimarkkinointia tehokkaammaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi.

Johtava ajatuksemme on: ”Enemmän näkyvyyttä, enemmän liidejä!

Digiasiantuntijamme käyvät kanssasi analyysin toimenpide-ehdotuksineen läpi 35 minuutin mittaisen etäkonsultoinnin aikana.

ALOITA TÄSTÄ!