WebBOOST

Verkkosivujen jatkuva kehitys

VERKKOSIVUT,
JOTKA VASTAAVAT TARPEISIIsi 

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalisen näkyvyyden ydin. Jotta niiden avulla voidaan houkutella uusia asiakkaita ja palvella nykyisiä entistä paremmin, verkkosivujen täytyy kehittyä tarpeiden mukana. WebBOOST-palvelumme tarjoaa asiantuntijatiimin verkkosivujen kehittämiseen ja ylläpitoon. 

”Tultuani Hoivatiloille töihin vuonna 2019, huomasin pian silloisen yhteistyökumppanin toiminnassa toivomisen varaa. Vasteajat olivat pitkiä, eikä palveluasennetta löytynyt. Verkkosivuston evoluutio pysähtyi. Halusin kehitystyön sellaisen tahon käsiin, joka hoitaa ja vastaa asioiden etenemisestä. Halusin yksinkertaisesti kumppanin, johon voi luottaa. Siksi Hoivatilat on nyt Verkkoaseman asiakkaana.”

Juho Malmi, Hoivatilat Oyj

Ilman aktiivista huolenpitoa verkkosivut vanhentuvat nopeasti niin tekniikan kuin sisällönkin osalta. Mikäli verkkosivuista ei huolehdita, joudutaan kokonaisiin uudistusprojekteihin aivan liian usein. Tällöin kustannukset nousevat huomattavasti korkeammiksi, kuin mitä ylläpitoon käytettyyn aikaan olisi mennyt.

(Verkkoaseman) proaktiivisuus on häikäisevää. Uusia ideoita tuodaan rohkeasti esille ja ne esitetään valmiiksi mietittyinä juuri meille.

Regi Raportti – Vuoden Toimisto 2023-tutkimustulokset

näin WebBOOST voi auttaa!

”Meillä on markkinointiosaaja talon sisällä, mutta tarvitsemme asiantuntijan verkkosivujen tekniseen kehittämiseen.” 

”Verkkosivut ovat auttamatta ajastaan jäljessä, mutta toivoisimme, että niitä voisi hieman päivittää ennen lopullista uudistamista.”

”Liiketoimintatarpeet muuttuvat ja kasvavat ja verkkosivujen täytyy pysyä jatkuvasti mukana. Tarvitsemme osaavan ja nopean resurssin tähän.” 

”Haluamme, että verkkosivumme pysyy jatkuvasti hakukoneiden kärjessä ja käyttäjäystävällisenä. Verkkosivut olisi hyvä skannata säännöllisesti läpi, mutta meillä ei ole osaamista talon sisällä. Toivomme, että ammattilaistaho huolehtisi verkkosivuistamme. 

mitä verkkosivujen aktiivinen kehittäminen käytännössä tarkoittaa?

Verkkosivujen aktiivinen kehittäminen on jatkuva prosessi, jonka tarkoituksena on parantaa verkkosivujesi suorituskykyä ja käyttäjäystävällisyyttä. Lähtökohtana ovat aina yrityksesi tavoitteet ja tarpeet. Kehittäminen voi olla esimerkiksi:

  • Sivuston navigoinnin optimointia ja visuaalisten elementtien lisäämistä
  • Aktiivista sisällön päivitystä
  • Sivuston teknisen suorituskyvyn parantamista
  • Teknistä hakukoneoptimointia

MIten verkkosivujen kehittäminen parantaa yrityksesi tulosta?

Lisää asiakkaita

Hyvin suunnitellut ja toimivat verkkosivut lisäävät verkkosivujesi näkyvyyttä ja houkuttelevat näin lisää uusia asiakkaita.

Lisää myyntiä

Käyttäjäystävälliset verkkosivut auttavat potentiaalista asiakastasi löytämään helposti haluamansa tuotteen tai palvelun ja lisäävät näin myyntiä.

Vahvempi brändi

Erottaudu kilpailijoistasi ja luo luottamusta niin asiakkaiden kuin hakukoneiden keskuudessa hyvin toimivilla verkkosivuilla.

Parempi näkyvyys

Jatkuva tekninen hakukoneoptimointi pitää verkkosivusi hakukoneiden kärjessä ja lisää myös orgaanista näkyvyyttä, mikä puolestaan tuo lisää kävijöitä sivuillesi.

Kustannustehokkuus

Verkkosivujen aktiivinen kehittäminen parantaa sivuston suorituskykyä ja vähentää pitkällä aikavälillä ylläpitokustannuksia. Sivut, joista huolehditaan säännöllisesti, kestävät pidempään, jolloin isompiin uudistuksiin ei tarvitse heti ryhtyä.

Koko ajan menossa oleva hanke. Hyvää, että esittävät omia näkemyksiä ja ehdotuksia, mutta toisaalta toteuttavat myös pyyntömme.

näin webboost toimii

1

VELOITUKSETON:

Kartoitetaan tilanteesi ja tarpeesi. Tarvitsemme oikeudet verkkosivuillesi, jotta pääsemme analysoimaan tilanteen ”konepellin alta”. 

2

Ehdotamme tarpeisiin sopivan kokoista WebBOOST-palvelua.

3

Saat oman projektipäällikön yhteyshenkilöksi.

4

Avaamme Teams-kanavan tehokasta viestintää varten.

5

Käärimme hihat!

Hinnoittelu

Aina tarpeisiisi sopiva.

Hinta, joka sopii budjettiin ja vastaa tarpeisiin.

Start

Verkkosivujen säännöllinen skannaus ja päivittäminen (sisällöt, uutiset, yhteystiedot). 

Hinta 1 190 €/kk.

Tuntimäärä: 8-10h/kk

Basic

Verkkosivujen aktiivinen kehittäminen: uusien osioiden rakentaminen, toiminnallisuuksien kehittäminen, markkinoinnin automaatiojärjestelmän asennus jne. Verkkosivujen säännöllinen skannaus ja uuden ideointi.

Hinta 1 880 €/kk.

Tuntimäärä 14-17h/kk

Plus

Verkkosivuille tarvitaan suurempaan remonttia, mutta ei olla vielä valmiita koko sivuston uudistamiseen. 

Hinta 2 870 €/kk.

Tuntimäärä 24-28h/kk

Haluatko tietää, missä kunnossa verkkosivustosi on?

Tilaa veloitukseton auditointi ja me tutkimme tilanteen puolestasi. Varaa juttuhetki teknisen tuotannon vetäjämme Joni Norringin kanssa!

Joni Norring

Miksi verkkoasema?

1

25 vuoden vahva tekninen kokemus.

2

Oma nimetty projektipäällikkö.

3

Kokonaisuus on juuri tarpeisiisi mitoitettu.

4

Toimintatapamme mahdollistaa työtuntien tehokkaan käytön.

5

Ei määräaikaisia sopimuksia.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä