Fibox Oy

- Lisäkädet verkkosivuston tekniseen ylläpitoon

Fibox on iso suomalainen koteloratkaisujen edelläkävijä, jonka pääkonttori on Espoossa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on yhteensä yhdeksän tehdasta ja kymmenen toimipistettä eri puolilla maailmaa.  

Fiboxilla on monikielinen Hubspot-verkkosivusto, jonka koodaamisesta huolehtii Fiboxin oma Hubspot-kumppani. Yritys tarvitsi kuitenkin ketterät apukädet verkkosivujen sisällölliseen ja tekniseen ylläpitoon. Valikoiduimme Fiboxin kumppaniksi osaamisemme ja tarjoamamme palvelupaketin ansiosta. Yhteistyömme alkoi syksyllä 2022 kk-pohjaisella sopimuksella, johon määrittelimme yhdessä tarvittavan tuntimäärän.  

Teknisen tuotannon asiantuntijamme Minna Perälä toimii Fiboxin projektipäällikkönä. Minnalla on vankka kokemus web-kehittämisestä sekä UX-suunnittelusta ja hän käy säännöllisesti läpi Fiboxin tarpeet ja toiveet yhdessä heidän yhteyshenkilöidensä kanssa. Itse toimenpiteet tekee joko Minna tai toinen teknisen tuotannon asiantuntijamme Asko Korhonen. Tiimi kokoontuu asiakkaan kanssa yhteisiin palavereihin yleensä viikon tai kahden viikon välein.  

SISÄLLÖN HALLINTAA JA VERKKOSIVUJEN KEHITYSTÄ  

Tyypilliset Fiboxin tarpeet koskevat sisältöön liittyviä korjauksia, sisällön syöttöä tai esimerkiksi teknistä hakukoneoptimointia. Tekemässämme verkkosivujen auditoinnissa kävi esimerkiksi ilmi, että sivustolla oli kymmeniä tuhansia virheitä, jotka alensivat sivuston scorea huomattavasti. Asko on lisännyt sivulle mm. metakuvauksia ja metatitlejä sekä ohjannut linkityksiä oikeille sivuille. Näiden toimenpiteiden ansiosta sivuston laatupisteitä on saatu nostettua ja sivusto löytyy nyt paremmin hakukoneissa.  

Aloitimme projektin tammikuussa 2023 kick-off- ja workshop-palaverilla, Minna on rakentanut sivustolle uusia moduuleja, parannellut vanhoja ja tehnyt myös kokonaan uusia sivupohjia. Fibox toi keväällä markkinoille uuden sähköauton lataukseen liittyvän palvelukokonaisuuden, jolle haluttiin oma sivukokonaisuutensa. Osiossa on mm. artikkeli- ja palvelukarusellit sekä oma referenssiosionsa. Minna huolehti koko sivukokonaisuuden toteuttamisesta headerin ja footerin kustomoimisesta moduulien rakentamiseen.  

HYÖDYT ASIAKKAALLE 

Olemme Fiboxille ketterä yhteistyökumppani verkkosivuston kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Pystymme reagoimaan toiveisiin nopealla aikataululla, jolloin Fiboxin omat asiantuntijat pystyvät keskittymään omiin töihinsä. Osaamisemme riittää kaikenkokoisiin tehtäviin verkkosivuston käyttäjäliittymien suunnittelusta ja verkkopalveluiden rakentamisesta tekniseen hakukoneoptimointiin, jolloin asiakas voi luottaa siihen, että selvitämme isot ja pienet verkkosivuston tarpeet aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Fiboxin verkkosivusto pysyy näin tuoreena ja toimivana, jolloin se ajaa paremmin asiansa, eli toimii yrityksen kotipesänä markkinoinnille ja myynnille.  

MITÄ MIELTÄ FIBOXISSA OLLAAN YHTEISTYÖSTÄ? 

Yhteistyö Verkkoaseman kanssa on ollut tehokasta ja mukavaa. Olemme voineet huoletta heittää vähänkään kinkkisemmät Hubspot-tehtävät Minnalle ja Askolle hoidettavaksi, ja heidän kauttaan asiat etenevät sujuvasti.  

Tapaamme säännöllisesti ja suunnittelemme kuukauden tuntien käytön etukäteen. Itse koen vahvasti voivani luottaa Minnaan ja Askoon ja toivon, että yhteistyömme jatkuu vielä pitkään.

Mirela Stan / Director Global Marketing

Tässä verkkosivujen kehitys -palvelussa mukana ovat 

Minna Perälä / Teknisen tuotannon asiantuntija, projektipäällikkö
Asko Korhonen
Asko Korhonen / Teknisen tuotannon asiantuntija

FIBOX Oy

  • Fibox on maailmanlaajuisesti johtava koteloratkaisujen kehittäjä 
  • Myynti (2021) 91M€ 
  • Tehtaita 9 
  • Henkilöstöä 700 

Tarvitsetko apua verkkopalveluasioissa?

Varaa juttuhetki tuotantojohtajamme Jonin kanssa!

Joni Norring

Vastaavia toteutuksia