Digitalisoi toimintoja ilman mittavaa IT-projektia

Työmukavuuden ja -tehon taso on oma valinta. Tiedostojen ja datan siirtely henkilöltä ja järjestelmästä toiseen tai tarkennuskyselyiden ja kuittausviestien lähettely voi helposti olla syvälle juurtunut ”talon tapa”. Tai tiedossa on, että aikasyöppöjä voisi välttää, virhealttiutta vähentää tai prosesseja nopeuttaa toimintoja digitalisoinnilla, mutta järjestelmien uudistus tuntuu vaikealta projektilta. Liian iso, liian paljon liikkuvia osia, vanhasta pois oppiminenkin aiheuttaa pään särkyä.

Yli miljoonan käyttäjän Intrexx on vastaus, kun haluat yksittäisen henkilön työmukavuuden siirtyvän koko yrityksen toiminnan kehitykseen – ilman koko IT-järjestelmän uusimista.

Hubi ja kaikelle avoin komentosilta

Yrityksissä on usein käytössä useita IT-järjestelmiä yksilöllisin vaatimuksin. Työntekijät, asiakkaat ja liikekumppanit ovat usein helisemässä, koska heidän tulee ymmärtää ja ylläpitää useita erilaisia järjestelmiä. Intrexxillä yksinkertaistat nykyisten järjestelmien hallinnan yhteen paikkaan. Hallitset ja rikastat esimerkiksi toiminnanohjauksen, CRM:n, verkkosivustosi tai markkinoinnin automaation dataa yhden kirjautumisen takaa Intrexxillä. Liitäntöjen avulla voidaan rakentaa hubi kaikille yrityksesi tiedoille, dokumenteille, ohjeistuksille, sopimuksille…

Intrexx on ratkaisu:

 • Prosessien digitalisointiin
 • Työnkulun automatisointiin
 • Yksilöllisten yrityssovellusten käyttöönottoon

Intrexx-hyödyt arjen toiminnoissa

Onko strategianne kasvattaa liiketoimintaa tai parantaa liikevoittoa nykyresursseilla? Vai onko tähtäimessä molemmat? Toiminnan digitalisointi on lähes välttämätön osa tavoitteellisuutta. Muistinvarainen toiminta, dokumentoinnin varioituminen tekijöiden mukaan, prosessien palasten kytkeminen käsin kokonaisuudeksi, tai tuskallisen työläs raportin koonti, eivät ole markkinoita valtaavan tai tehokkaan yritystoiminnan tunnusmerkkejä.

Intrexxiä käyttämällä:

 • Ohjaat toimintoja yhdestä paikasta
 • Säästät aikaa vaihtamalla käsityön automaatioon
 • Minimoit virheet ja epäjohdonmukaisuudet
 • Lisäät työtyytyväisyyttä

Intrexxillä voidaan kehittää sisäisiä ja ulkoisia toimintoja. Tai edellisten välillä hallita tiedonkulkua. Onko jokin näistä teidän yrityksenne pullonkaula?

 1. Tuotannon tiedonkulun hallinta
 2. Laskujen tarkastus ja hallinta
 3. Dokumenttien hallinta ja jakelu
 4. Henkilöstöhallinnan tehostaminen
 5. Ulkoisten järjestelmien tuottaman tiedon keskitetty hallinta
 6. Tuotannon työjonojen hallinta
 7. Varastonhallinta
 8. Tuotannon status
 9. Työvuorojen hallinta
 10. Asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa viestintä sekä materiaalin jakelu
 11. Tilausten ja hinnastojen hallinta
 12. Ostotilausten hallinta
 13. Dokumentti- ja tietopankkien hajautettu sijainti

mitä haluatte saada aikaiseksi?

Listaa voisi jatkaa, mutta aikasi on kallista.
Tehdään kehitystyön aloittaminen mahdollisimman helpoksi. Varaa tästä Jyrkin kalenterista aika, ja tehdään monen edun digiharppaus teillekin.

Vai oletko arjen uhri, joka tuskailee järjestelmäviidakon kanssa? Kopsaa tästä sähköpostiosoite ja lähetä se pomollesi: jyrki.sundstrom@verkkoasema.fi

Jyrki Sundström

Päättäjän epäröintiä? Haluat lisätietoa Intrexxistä. Tässä faktoja:

 • Verkkoasema on ollut virallinen Intrexx-kumppani jo vuodesta 2016
 • Yli miljoona käyttäjää maailmanlaajuisesti
 • Tietoturvallinen ja luotettava, Made in Germany
 • Skaalautuva alusta, johon pystyy integroimaan yrityksen jo käytössä olevia järjestelmiä
 • Mahdollistaa käyttöliittymän, jossa on monia valmiita rakennuspalikoita
 • Voit luoda tehokkaita yrityssovelluksia nopeasti ja intuitiivisesti vetämällä ja pudottamalla
  Vielä kattavammin voit tutkia aihetta täältä
Certified Intrexx Partner

Kun puhumme digitalisoinnista yrityksien toiminnan yhteydessä, sillä tarkoitetaan yleensä käsityön vähentämistä eli prosessien sekä toimintojen automatisointia. Yrityksen toimintojen digitalisointi vaatii aikaa ja huolellista suunnittelua, mutta toteutuksen ei tarvitse aina olla järkälemäinen IT-projekti.

Olemme saaneet supistettua järjestelmien määrän muutamaan Intrexxin avulla. Työntekijöidemme työ on tehostunut, nyt kun erilaiset tehtävät voi tehdä yhdessä järjestelmässä ja osa on automatisoitu. Koska järjestelmä on meidän oma, saamme siihen joustavasti muutoksia teetettyä tai halutessamme voimme tehdä parannuksia järjestelmään vaikka itse.

Esa Lahtela, Soprano Oyj

Intrexx – yksi alusta, rajattomat mahdollisuudet

Olemme toteuttaneet jo vuodesta 2016 kiinnostavia projekteja kansainvälisellä Intrexx alustalla. Alustan mahdollisuudet ja hyödyt ovat selvät:

1

Ketterästi integroitavissa.

Kehittäminen ja sovellusten rakentaminen on mahdollista ilman koodausosaamista.

2

Tuo tiedon turvallisesti yhteen paikkaan ylläpidettäväksi.

3

Kaikki järjestelmät yhdessä käyttöliittymässä.

4

Sovellettavissa eri tarpeisiin

toiminnanohjausjärjestelmän yksittäisistä osioiden parantamisesta tai korvaamisesta aina intranet- tai extranet-käyttöön.

Miksi harkita InTrexx-alustaa?