fbpx Olisitko timanttinen lisä tiimiimme? Kasvaisiko sinusta uusi #verkkisläinen?
Töihin verkkoasemalle

KASVAISIKO SINUSTA
UUSI VERKKISLÄINEN?

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT!

KASVAISIKO JUURI SINUSTA UUSI #VERKKISLÄINEN?

Intohimo
Etsimme ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti omaan työhönsä. Meillä työ ei ole pelkkä paikka, jossa tienataan elantoa. Verkkis on paikka, jossa viihdytään ja jossa tehdään asioita, jotka tuntuvat merkityksellisiltä.

Meitä on kehuttu hyvästä ”tekemisen meiningistä” – ja allekirjoitamme sen täysin. #verkkisläisiin pääset tutustumaan henksublogeissa.

Työtehtävät tekijöiden mukaiset

Verkkiksellä työtehtävät kasvavat persoonien mukaan, mutta liittyvät pääosin web-devaukseen tai digimarkkinointiin. Mikäli sinusta tuntuu, että nämä aihepiirit sykäyttävät syvemmältäkin ja sinulla on taitoja, joita harva omistaa, niin laita avoin hakemus tulemaan.

Tutustuthan ennen hakemuksen lähettämistä työnhakijarekisterimme tietosuojaselosteeseen,

KATSO AVOIMET PAIKAT!

 

Työntekijämme kertovat työstään seuraavaa

Digimarkkinointi

DiMa-tiimissä ammattitaito kehittyy lähes itsestään, sillä työ on niin monipuolista kuin työ voi vain olla. Tänään kirjoitetaan sisältöjä tuulivoimaloiden huollosta ja huomenna tarinoidaankin jo ohjelmistotestauksesta. Samaan aikaan joku syöttää sisältöjä ravintola-alan asiakkaan verkkosivuille, jonka Softa-tiimi on rakentanut meidän tekemien rautalankamallien perusteella. Sanotaanko että yhteistyö tiimien välillä toimii ja kommunikaatio pelittää.

Töihin on myös mukava ”tulla”, vaikka näin etänä suurin osa onkin. Toimistolla käydessä nauru on herkässä, kun työkavereiden kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja päivitellään tilanteet tasalle. Vapaus tehdä töitä missä ja milloin haluaa, on myös plussaa. Se, missä töitä tekee ei ole tärkeää, kunhan tehtävät napsuvat tehdyiksi ajallaan. Aamupalavereihin toki pitää osallistua, vaikka olisi yökukkuja!

Testaa, sopisitko Digimarkkinoinnin puolelle verkkisläiseksi.

Testaa tästä

Softa

Softatiimissä työskennellään vähintäänkin yhtä monipuolisesti kuin markkinointipuolellakin. Verkkosivuprojektien osalta ikään kuin luomme raamit, jota he sitten täyttävät sisällöillä ja kuvamateriaalilla. WordPress on verkkosivujemme luottokumppani ja koodaamme verkkosivujen lisäksi intranettiä ja omaa CRM-järjestelmää. Meistä on siis moneksi!

Työpaikan joustavuus on meillekin tärkeää, useimmat meistä tekevät tällä hetkellä työt kotoa käsin. Kukaan ei ole hengittelemässä niskaan, kunhan hommat tulee tehtyä, niin kellonajalla ei ole väliä! Asioista ja toteutustavoista saa olla myös eri mieltä ja ongelmat ratkotaan yhdessä työkavereiden kanssa. Kehitämmekin tekemistämme jatkuvasti, jotta hommat sujuisivat helpommin!

Testaa, sopisitko sinä verkkikselle devaajaksi.

Testaa tästä

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi?

Asko Korhonen
Olen katsonut markkinointiviestintää sisältä ja ulkoa. Määritellyt, tehnyt, antanut toimeksi, analysoinut, asettanut tavoitteita. Kaiken taustalla on uteliaisuus ja into penkoa uusia liiketoimintoja ja niiden malleja. Ymmärtää. Lue lisää  Mikosta!
Mikko Niskanen
Hiomaton timantti sekä tulevaisuuden tekijä. Minä: ihminen ja devaaja.
Niko Valkola
Minna Perälä

Tutustu tarkemmin, millaisia työkavereita olisimme

Lue lisää henkilöstön tarinoita
Yhteen hiileen puhaltava porukka.
Anonyymi Verkkisläinen Henkilöstökysely 2020
Erittäin hyvä ilmapiiri, avoin vuorovaikutus.
Anonyymi Verkkisläinen Henkilöstökysely 2020
Asioista kyetään olemaan eri mieltä, sen ei anneta häiritä työntekoa
Anonyymi Verkkisläinen Henkilöstökysely 2020
On ihanaa että esimiehet tarkastelevat kuormitusta viikkotasolla, jaetaan tehtäviä
Anonyymi Verkkisläinen Henkilöstökysely 2020

Tekemistämme ohjaavat arvot

Yrityksen arvojen tehtävä on kertoa, miten toimimalla yritys uskoo toteuttavansa olemassaolon tarkoitusta ja pääsevänsä asettamiinsa tavoitteisiin.

Kohtelemme toisiamme aina arvostavasti, niin työtovereita kuin asiakkaitakin. ”Kiitos”, ”Anteeksi”, ”Ole hyvä” ovat ahkerassa käytössä, ne saavat hyvälle miellelle niin sanojan kuin kuulijankin. Hymy on muuten semmoinen juttu, että se tarttuu helposti!

Meillä muutos on mahdollisuus joka päivä! Olemme valmiita kehittymään ja etsimään jatkuvasti tehokkaampia keinoja ratkaista asiakkaidemme haasteita! Meillä ei tarvitse hakemuspapereita täyttää, mikäli jotain haluaa muuttaa tai kehittää!

Asiantuntijatyön focus on asiakkaalle arvoa tuottavissa tehtävissä.

Osaamisemme on ylpeytemme. Jokainen asiantuntija saa Verkkiksellä käyttää kuukausittaisin aikaa oman osaamisen kehittämiseen. Kannustamme opiskeluun, inspiroitumiseen ja oman ammattitaidon kasvattamiseen. Taitoa on myös se, kun osaamistaan jakaa työtoverille!

Meillä yrityksen tärkeät numerot eivät ole vain johtoryhmän agendalla, vaan ne käsitellään verkkisläisten kesken joka kuukauden tilannekatsauksessa. Avoimuus on meille tärkeää kaikessa viestinnässä, koskipa se yrityksen kehittämistä tai työtoverin opastamista.

Tällaisia töitä me teemme

Lisää asiakaskokemuksia