Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google+

Timanttista digiä,
joka tuo tuloksia.

#verkkis

Kasvaisiko juuri sinusta uusi #verkkisläinen?

Intohimo

Etsimme ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti omaan työhönsä. Meillä työ ei ole pelkkä paikka, jossa tienataan elantoa. Verkkis on paikka, jossa viihdytään ja jossa tehdään asioita, jotka tuntuvat merkityksellisiltä.

Työtehtävät tekijöiden mukaiset

Verkkiksellä työtehtävät kasvavat persoonien mukaan, mutta liittyvät pääosin web-devaukseen tai digimarkkinointiin. Mikäli sinusta tuntuu, että nämä aihepiirit sykäyttävät syvemmältäkin ja sinulla on taitoja, joita harva omistaa, niin laita meille hakemusta tulemaan osoitteeseen rekry@verkkoasema.fi

Timanttinen devaaja, etsimme juuri Sinua!

Onko devaus juuri Sinun Juttusi? ”Minä voin lopettaa koodauksen, mutta koodaus ei koskaan lähde minusta.” – Verkkiksen devaaja

Front-end devaus, kuten HTML5, CSS3 ja JavaScript ovat sinulle perussettiä ja back-end -puolelta taidat erityisesti PHP:n. Olet jo mahdollisesti hyödyntänyt erilaisia web-platformeja sekä julkaisujärjestelmiä ratkaisuissasi ja kenties osaat myös pilkkoa käyttöliittymäsuunnitelman myös toimivaksi UI:ksi. Koulutustasosi ei ole meille ratkaiseva tekijä. Pääasia on, että olet innostunut ja kiinnostunut.

Työnkuvasi

Toimit osana verkkiksen softatiimiä, mutta pääset tekemään luovasti ja itsenäisesti niin suurempia kuin pienempiäkin web-devausprojekteja. Projektien kesto vaihtelee muutamasta päivästä kuukausiin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan, sen voimme taata ?

Mitä me voimme sitten sinulle tarjota?

Pääset tekemään hommia mukavan tiimin kera – 14 verkkisläisen työyhteisössä, jossa olet tärkeässä roolissa etkä vain osana koneistoa. Työyhteisön lämmin ja iloinen ilmapiiri on meille merkittävä asia. Satsaamme yhteisiin tekemisiin ja mm. vappua vietimme yhteisellä mökkireissulla Levillä ja kesää juhlistimme Qstockin VIP-aitiosta koko tiimin voimin.

Meille on tärkeää, että kehityt työssäsi ja kasvatat omaa osaamispääomaasi. Siksipä meillä saat käyttää aikaa opiskeluun ja toivoa koulutuksia järjestettäväksi haluamaasi asiaan liittyen.

Palkka tulee olemaan taitojesi tasolla ja kilpailukykyinen.

Laita hakemus tai käy juttelemassa työnkuvasta tarkemmin. Emme malta odottaa, että tapaamme Sinut!

Kiinnostuitko?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti ja laittele hakemus palkkatoiveineen sekä CV:tä sähköpostitse osoitteeseen rekry@verkkoasema.fi

Lisätietoja: Jyrki Sundström
johtaja, ohjelmistoratkaisut
p. 040 733 1447 email: jyrki.sundstrom@verkkoasema.fi

Verkkisläiset

Tutustu #verkkisläisiin ja heidän mietteisiin omasta työstä.

Referenssejä