Bittium Oyj – Tarpeisiin räätälöityä teknologiaa

Bittium Oyj, aiemmalta nimeltään Elektrobit Oyj, on jo yli puolentoista vuosikymmenen ajan luottanut Verkkoaseman teknologiaosaamiseen.

Verkkoasema tekee omaa tuotekehitystään asiakaslähtöisesti, joten Bittiumin tarpeet ovat vaikuttaneet esimerkiksi Verkkoaseman teknologioiden kehittämiseen.

Pörssitiedotteita ja online-rekrytointia

Verkkiksen ja Bittiumin yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2000 verkkosivuston teknisen toteuttamisen muodossa. Sivusto oli ajalleen tyypillisesti hyvin staattinen ja sen alustana toimi Verkkoaseman oma teknologia. Sivuston pääasiallinen tehtävä oli toimia sijoittajaviestintäkanavana, joten siihen integroitiin pörssitiedotejärjestelmä.

Myöhemmin Verkkis toteutti omalla teknologiallaan rekrytointimoduulin, joka vastasi Bittiumin tarpeisiin. Työpaikkailmoitusten ja -hakemusten käsittelyä varten toteutettiin myös oma verkkopalvelu jobs.bittium.com.

Intra- ja eXtranet uusilla julkaisujärjestelmillä

Vuonna 2003 Bittium otti käyttöön intranetin, joka perustui Verkkoaseman omaan teknologiaan. Vuonna 2008 yhteistyö syveni edelleen, kun Verkkis pääsi toteuttamaan Bittiumin asiakkaiden käyttöön tarkoitetun extranetinsä. Myöhemmin eri tarkoituksiin sopivia extranetejä on toteutettu useita Verkkoaseman toimesta.

Juttu jatkuu alla..

pALVELUT

  • Intranet ja extranet toteutuksia
  • Verkkosivu-uudistus
  • Verkkosivujen rekrytointimoduli
  • Verkkopalvelu helpottamaan työpaikkojen hakemusten käsittelyä varten

Yritystiedot: Bittium Oyj

  • Liikevaihto 2021: 808 T€
  • Kotipaikka: Oulu
  • Perustettu vuonna 1994

Nyt

Verkkoasema palvelee yhä edelleenkin Bittiumia digitaalisen viestinnän ja palveluiden osalta. Yhteinen matka jatkunee edelleen maailman verkottuessa ja esineiden Internetin (Internet of Things) laajentuessa.

Verkkoaseman kanssa toteutettu hakukoneoptimointi-projekti oli pitkäkestoinen, mutta sitäkin opettavaisempi kokemus. Verkkoaseman ammattilaisten kanssa oli joustavaa ja miellyttävää viedä projektia eteenpäin ja tuntea, että asiakasta todella kuunnellaan.

Projektin tulokset olivat vaikuttavat, nousimme valitsemillamme avainsanoilla Google:n hakutuloksissa erittäin hyville sijoituksille ja sivustomme kävijämäärät kokivat huomattavaa kasvua."

Juho Malmi
markkinointipäällikkö Bittium Oyj

Bittium Oyj

Vastaavia toteutuksia