PRP-Plastic Oy – Yritysvideo nosti näkyvyyden tähän päivään

Vanhentuneet yritysesitteet eivät enää tuoneet PRP-Plasticin osaamista esille riittävän tuoreella otteella. Verkkoasema toteutti yritykselle videon, jota on ilo esitellä sosiaalisessa mediassa sekä asiakastapaamisissa.

PRP-Plastic Oy:lla oli havahduttu siihen, ettei yrityksen näkyvyys ollut ihan tätä päivää. Markkinointimateriaalit alkoivat jo olla vanhentuneita, eikä yrityksessä ollut omaa osaamista markkinoinnin suunnitteluun. 

Olimme yhteydessä toimitusjohtaja Jarkko Räihän kanssa syksyllä 2021, jolloin yrityksessä oli herännyt ajatus yritysvideon tekemisestä. Räihä toivoi, että toteuttaisimme heille näyttävän yritysvideon, jota voisi esitellä mm. tuleville asiakkaille.  

– Verkkoaseman yhteydenotto tuli hyvään saumaan siinä mielessä, että meillä oli herännyt tarve ulkopuoliselle avulle ja heillä oli tarjota meille asiantuntemusta. Olemme verrattain pieni toimija, eikä meillä ole omaa osaamista, saati aikaa vastaaviin tuotantoihin. Päätimme siksi tarttua tilaisuuteen ja lähteä katsomaan, mitä ulkopuolinen kumppani saisi meille aikaiseksi, Räihä sanoo.

Käsikirjoitus asiakkaan tarpeiden pohjalta

Kävimme palaverissa läpi PRP-Plasticin toiveet ja tarpeet, joita olivat

  • osaamisen tuominen paremmin näkyville
  • tunnettuuden lisääminen
  • kotimaisuuden korostaminen erityisesti suomalaisille asiakkaille
  • yrityksen tärkeimmän voimavaran, eli ihmisten esille nostaminen.

Teimme Verkkoasemalla suunnitelman yritysvideosta, jossa nämä toiveet otettiin huomioon. Laadimme käsikirjoituksen ja muokkasimme sitä asiakkaan kommenttien pohjalta. 

Kuvausajankohdaksi valikoitui lopulta kesä 2022, jolloin PRP-Plasticin tytäryhtiöllä Modul Plasticilla oli Boliden Harjavallan tehtaalla käynnissä mittava projekti.

Kuvaajamme vietti kaksi päivää yrityksen toimipisteessä Mäntsälässä sekä asennuskohteessa Harjavallassa. Harjavallassa hän taltioi näyttäviä nostoja dronea höydyntäen, ja Mäntsälässä yrityksen tuotantoa sekä ihmisiä. Hän otti samassa yhteydessä myös still-kuvia, joita PRP-Plastic voi käyttää jatkossa markkinoinnissaan. 

Näyttävä video istuu hyvin PRP-Plasticin toimialaan

Saimme yritysvideon lopullisen version valmiiksi alkusyksystä, jolloin asiakas sai sen omaan käyttöönsä. Lopputulos oli Räihän mukaan onnistunut.

– Video oli juuri sellainen, jota olin odottanut ja toivonut. Se on todella näyttävä ja se istuu täydellisesti toimialaamme, Räihä sanoo.

PRP-Plastic aikoo hyödyntää videota esimerkiksi messuilla sekä asiakastapaamisissa erityisesti uusille asiakkaille. Video on myös yrityksen LinkedInsivulla

– Video on sillä lailla ajaton, että sitä pystyy hyödyntämään vielä pitkään, mahdollisesti hieman tekstejä muokkaamalla. Tätä on ilo esitellä tulevissa asiakasneuvotteluissa ja muissa tapahtumissa.

Video oli juuri sellainen, jota olin odottanut ja toivonut. Se on todella näyttävä ja se istuu täydellisesti toimialaamme.

Jarkko Räihä / PRP-Plastic Oy

Ulkoistaminen säästi toimitusjohtajan omaa aikaa

Räihä oli erittäinen tyytyväinen yhteistyömme sujumiseen projektin aikana. PRP-Plasticin tiimi oli kiinni omissa töissään, eikä yrityksellä ollut mahdollisuutta käyttää paljoa aikaa videoprojektiin.  

– Verkkoasema vastasi projektin toteutuksesta hyvin pitkälti itsenäisesti, mikä helpotti omaa työtäni paljon. Luotin täysin Verkkoaseman asiantuntijoiden ammattitaitoon ja keskityin itse omiin töihini, Räihä sanoo. 

Yhteistyömme PRP-Plasticin kanssa saa toivottavasti pian jatkoa.

– Verkkoaseman kanssa homma hoitui sen verran kivasti, että katsotaan jos saataisiin myös tulevaisuudessa jostain projekteistakin tehtyä videoita kiinnostuneille katsottavaksi.

Verkkoasema vastasi projektin toteutuksesta hyvin pitkälti itsenäisesti, mikä helpotti omaa työtäni paljon. Luotin täysin Verkkoaseman asiantuntijoiden ammattitaitoon ja keskityin itse omiin töihini.

Jarkko Räihä / PRP-Plastic Oy

.  

PRP-PLASTIC OY 

  • Vuonna 1990 perustettu muovisiin prosessilaitteisiin erikoistunut teollisuuden alihankkija. Yritys suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia muovisia prosessilaitteita ja putkistoja asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti. 
  • Liikevaihto noin 7 milj. €
  • Henkilöstöä noin 45
  • Toimialue: Eurooppa, Amerikka, Aasia

Vastaavia toteutuksia