Verkkosivuprojektit - Camtronic Oy

Verkkoasema saatteli Camtronicin digitaaliseen maailmaan

Camtronicissa tunnistettiin tarve markkinoinnin tuomisesta nykyaikaan. Yritys halusi palvella paremmin niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaitaan. Verkkoasema pääsi mukaan Camtronicin upeaan kasvutarinaan yhteistyökumppanina. 

Toteutimme Verkkoasemalla Camtronicille aluksi verkkopalvelu-uudistuksen, johon sisältyi sisällöntuotanto sekä WordPress-pohjainen modulaarinen sivusto. Modulaarisuus teki sivustosta helposti muokattavan, käyttäjäystävällisen ja visuaalisesti kiinnostavan. Kävijä viettää helposti silmäiltävillä sivuilla enemmän aikaa, mikä lisää sivuston kiinnostavuutta hakukoneiden näkökulmasta katsoen ja lisää liidien määrää

Sivustolle lisättiin myös valmius eri kieliversioille sekä parannettiin yhteydenottomahdollisuuksia. Tarjouspyyntösivulle voi nyt lisätä suoraan tiedostoja esim. mitoista, mikä nopeuttaa kauppoihin pääsemistä. 

Digitaalinen markkinointi nykyaikaan

Verkkopalvelu-uudistuksen jälkeen yhteistyömme Camtronicin kanssa jatkui KasvuMIT-palveluna

– Päädyimme yhteistyöhön juuri Verkkoaseman kanssa vahvojen referenssien ja hyvin kuvatun palvelumallin ansiosta. Hyvin sujunut verkkopalvelu-uudistus antoi luontevan pohjan yhteistyölle myös markkinoinnin osalta, toimitusjohtaja Matti Kyrölä sanoo. 

MIT-palvelun puitteissa olemme saatelleet Camtronicin digitaaliseen maailmaan perustamalla sosiaalisen median kanavat ja tekemällä erilaisia kanavatestejä. Otimme myös Camtronicille käyttöön markkinoinnin automaation. Perustekemisemme koostuu tällä hetkellä erilaisten kampanjoiden tekemisestä sekä orgaanisesta some- ja uutiskirjeviestinnästä, jota teemme yhdessä päätettyjen linjojen puitteissa. 

Olemme saaneet toimenpiteillä ohjattua verkkosivuille laadukasta yleisöä. Myös sosiaalisen median kanavissa on hyvin reagointeja ja klikkauksia. Tällä hetkellä työn alla on englanninkielinen sivusto.

tunnettuus kasvuun

Camtronicin omaan Verkkis-tiimiin kuuluu kasvupäällikön ja digisuunnittelijan lisäksi sisällöntuotannon, analytiikan ja WordPressin ammattilaisia.

Kyrölä on tyytyväinen Verkkoasemalta saatuun asiantuntijuuteen. 

– Meillä ei ole omaa osaamista digimarkkinoinnista eikä resursseja siihen. Verkkoasemalta olemme saaneet kaiken sen osaamisen, mitä lähdimme yhteistyökumppanilta hakemaan. Ammattitaito näkyy työn jäljessä ja olemme havainneet, että tunnettuutemme on kasvanut myös uusien asiakkuuksien parissa. Saamamme kontaktit ovat lähteneet hyvään kasvuun. 

Yhteistyöstä saadut hyödyt:

  • digitaalinen markkinointi pyörii nyt systemaattisesti
  • verkkosivuille tulee laadukasta liikennettä
  • saatujen kontaktien määrä on lähtenyt hyvään kasvuun
  • orgaaninen näkyvyys on parantunut huomattavasti
  • sivusto palvelee nyt myös kansainvälisiä asiakkaita.

CAMTRONIC OY

  • Camtronic Oy on hienomekaniikan suunnittelu-, koneistus-, kokoonpano- ja alihankintapalveluja tarjoava yritys. Yrityksen kotipaikka on
  • Toimipaikka: Ylivieska, mutta asiakkaat sijaitsevat koko Suomen alueella.
  • Toiminta-alue: globaali
  • www.camtronic.net

Verkkoasemalta olemme saaneet kaiken sen osaamisen, mitä lähdimme yhteistyökumppanilta hakemaan.” 

Matti Kyrölä / Camtronic Oy

Päädyimme yhteistyöhön juuri Verkkoaseman kanssa vahvojen referenssien ja hyvin kuvatun palvelumallin ansiosta. Hyvin sujunut verkkopalvelu-uudistus antoi luontevan pohjan yhteistyölle myös markkinoinnin osalta, Kyrölä sanoo.

Matti Kyrölä
Camtronic Oy

Camtronic Oy toimitusjohtaja Matti Kyrölä

Vastaavia toteutuksia