DIGIMARKKINOINTI MYYNNIN TUKENA
PUREEKO MYYNTIPUHEESI VERKOSSA,
LÖYTÄVÄTKÖ LIIDIT LUOKSESI?

ALOITA TÄSTÄ!

KUMPPANI, JOSTA ET HALUA LUOPUA. #VERKKIS

Intohimo

Ilman intohimoa tavoitteiden saavuttamisen eteen tehty ponnistelu on pelkkää perinteistä raatamista. Sen sijaan intohimon siivittämänä tavoitteet saavutetaan taistelemalla ja usein myös ylitetään reilusti eikä rimaa hipoen. Uskomme siihen, että kun oma työ on yksi elämän intohimoista, voidaan työpaikalla saada pelkkien projektien sijasta jopa ihmeitä aikaiseksi.

Auttaminen

Haluamme auttaa yrityksiä sekä yrittäjiä ja sen vuoksi jaamme osaamistamme myös veloituksetta. Verkkiksen asiantuntijat kertovat viikottain vinkkejä blogien, oppaiden ja videoiden avulla. Meille tärkeintä on asiakkaidemme onnistuminen ja sen tavoitteen äärellä olemme valmiita laittamaan kaikkemme peliin.

Mitä meillä tehdään?

Ajan myötä tapamme toimia on hioutunut sellaiseksi, että kumppanuudestamme ei olla valmiita luopumaan. Asiakkaamme liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin liittyvät tavoitteet toimivat aina palvelumme alkupisteenä. Tavoitteiden asettamisen jälkeen valitsemme timanttisimmat palvelut, kanavat, markkinointiteknologiat ja työkalut, joilla tavoitteiden ylittäminen on saavutettavissa. Emme kumartele omaa tai toisten järjestelmiä, vaan etsimme sen ratkaisun, joka sopii asiakkaallemme parhaiten. Toimintamallimme on tiivistetty kahteen palveluun: digimarkkinoinnin Marketing IT -palveluun ja verkkosivu-uudistukseen, joista voit lukea omilta sivuilta lisää.

 

Historia

Verkkis on syntynyt vuonna 1997 ja ollut mukana edistämässä digitalisaatiota alusta alkaen. Kahdenkymmenen vuoden aikana olemme todistaneet useiden tekniikoiden ja trendien nousua, uhoa ja tuhoa ja kaikesta huolimatta olemme pystyneet uusiutumaan ja pysymään muutoksissa mukana. Historia antaa meille kokemuksen, näkemyksen ja rohkeuden auttaa aidosti sinua digimarkkinoinnin ja ohjelmistopuolen ongelmissa. Tämä tietotaito yhdistettynä uusiin ja tehokkaisiin markkinointiteknologioihin takaa asiantuntevan ja tuloksellisen palvelun.

Faktat Verkkoasemasta

  • Perustettu vuonna 1997
  • Tällä hetkellä tiimissä reilu 20 verkkisläistä (#verkkisläisiin pääset tutustumaan henksublogeissa)
  • Puikkoja heiluttaa tiitterä toimitusjohtaja Tiina Räisänen
  • Hallituksen puheenjohtajana jyrisee Jyrki Sundström
  • Verkkiksen omistaa kokonaan 7 #verkkisläistä
  • Asiakkaita 350, eniten Helsingistä ja Oulusta
  • Liikevaihto vuonna 2020 oli 1,8 milj. euroa
  • Päämaja Riekin talon vintillä, osoitteessa Torikatu 26

Tekemistämme ohjaavat arvot

Yrityksen arvojen tehtävä on kertoa, miten toimimalla yritys uskoo toteuttavansa olemassaolon tarkoitusta ja pääsevänsä asettamiinsa tavoitteisiin.

Kohtelemme toisiamme aina arvostavasti, niin työtovereita kuin asiakkaitakin. ”Kiitos”, ”Anteeksi”, ”Ole hyvä” ovat ahkerassa käytössä, ne saavat hyvälle miellelle niin sanojan kuin kuulijankin. Hymy on muuten semmoinen juttu, että se tarttuu helposti!

Meillä muutos on mahdollisuus joka päivä! Olemme valmiita kehittymään ja etsimään jatkuvasti tehokkaampia keinoja ratkaista asiakkaidemme haasteita! Meillä ei tarvitse hakemuspapereita täyttää, mikäli jotain haluaa muuttaa tai kehittää!

Asiantuntijatyön focus on asiakkaalle arvoa tuottavissa tehtävissä.

Osaamisemme on ylpeytemme. Jokainen asiantuntija saa Verkkiksellä käyttää kuukausittaisin aikaa oman osaamisen kehittämiseen. Kannustamme opiskeluun, inspiroitumiseen ja oman ammattitaidon kasvattamiseen. Taitoa on myös se, kun osaamistaan jakaa työtoverille!

Meillä yrityksen tärkeät numerot eivät ole vain johtoryhmän agendalla, vaan ne käsitellään verkkisläisten kesken joka kuukauden tilannekatsauksessa. Avoimuus on meille tärkeää kaikessa viestinnässä, koskipa se yrityksen kehittämistä tai työtoverin opastamista.

Tutustu myös tekijöihin, eli Verkkisläisiin

Hiomaton timantti sekä tulevaisuuden tekijä. Minä: ihminen ja devaaja.
Niko Valkola
Olen katsonut markkinointiviestintää sisältä ja ulkoa. Määritellyt, tehnyt, antanut toimeksi, analysoinut, asettanut tavoitteita. Kaiken taustalla on uteliaisuus ja into penkoa uusia liiketoimintoja ja niiden malleja. Ymmärtää. Lue lisää  Mikosta!
Mikko Niskanen
Vedä mua hihasta, mikäli tarvit apua digimarkkinointiin liittyvissa asioissa. Erityisesti Google Ads on lähellä sydäntäni. #Verkkisläinen vuodesta 2016! Tutustu tarkemmin Tuomakseen
Tuomas Timonen
Teen työssäni digimarkkinointia laidasta laitaan, mutta ihan eniten innostun someen liittyvistä kehittämistehtävistä. Minusta on ihana tehdä töitä erilaisten alojen ja asiakkaiden kanssa. Näin pääsen haastamaan itseäni ja oppimaan uutta lähes päivittäin.
Marjo Pekonen