Meconet – Digimarkkinoinnin näkemystä ja toteutusta

Verkkoaseman ja metallituotteita valmistavan Meconet Oy:n yhteistyö on kestänyt jo yli viisi vuotta. Pelkästä hakusanamainonnasta Google Adsissa on tultu pitkälle, sillä Meconet on yhteistyön aikana saanut uudet verkkosivut ja verkkokaupan, unohtamatta tietenkään jatkuvaa digimarkkinoinnin toteutusta ja kehittämistä.

Onneksi törmäsimme Verkkoasemaan, vaikka fyysistä etäisyyttä yrityksiemme välillä olikin! Verkkoasema on pystynyt ymmärrettävästi kertomaan mitä tarvitsemme ja tehokkaasti toteuttamaan verkkonäkyvyytemme parantamisen.”

Markku Kuismin, myyntijohtaja, Meconet Oy

Ulkoistamisen avulla osaamista markkinointiin

Meconet Oy:llä on vahva tahtotila kehittää yrityksen omaa digitaalista presenssiä ja markkinointia. Resurssien niukkuudesta johtuen kaikkea ei ole kuitenkaan pystytty tekemään talon sisällä itse, vaan digimarkkinointi haluttiin ulkoistaa luotettavalle taholle. Verkkoasema teki yhteistyön alkutaipaleella pelkästään hakukoneoptimointia ja Google Ads –mainontaa. Luottamuksen kasvaessa siirryttiin tiiviimpään kumppanimalliin, jossa Verkkoasema on aktiivisesti mukana Meconetin digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa REANE-mallin mukaisesti. Verkkoaseman toteuttamaa:

Verkkosivujen rakenne suunniteltiin alusta alkaen myös hakukoneoptimointia ja hakusanamainontaa silmälläpitäen, jotta tuotteiden ympärille on helppo rakentaa markkinointisisältöä.

Mielestäni teillä on asiantuntevia ja tehokkaita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan meitä verkkomarkkinoinnissa. Olette parantaneet verkkosivujemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä samalla, kun verkkomarkkinointiin käytetyt markkinointikulut ovat laskeneet.

Meconet Oy:lle tehdyt toimenpiteet

  • Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan ja mainostoimiston kanssa
  • Google Ads -hakusanamainonta
  • Hakukoneoptimointi
  • Verkkosivu-uudistus ja ylläpito

Yritystiedot: Meconet Oy

  • Liikevaihto 2021: 58 M€
  • Henkilöstömäärä: 300
  • Kotipaikka: Vantaa (sivutoimipaikat Pihtiputaalla ja Äänekoskella)

Järjestelmien hyödyntäminen myynnin tukena

On tärkeää tehdä markkinointia pitkäjänteisesti, erityisesti kun kyseessä on B2B-liiketoiminta. Toteutamme Meconetille myös uudelleenmarkkinointia ja hyödynnämme myös markkinoinnin automaation mahdollisuuksia. Myös järjestelmien välisiä yhteyksiä on kehitetty, jotta tiedonsiirto on ketterää ja luotettavaa. Kaikki tekeminen tähtää yrityksen tunnettuuden kasvattamiseen sekä myyjien tukemiseen.

Onneksi törmäsimme Verkkoasemaan, vaikka fyysistä etäisyyttä yrityksiemme välillä olikin! Verkkoasema on pystynyt ymmärrettävästi kertomaan mitä tarvitsemme ja tehokkaasti toteuttamaan verkkonäkyvyytemme parantamisen.

Mielestäni teillä on asiantuntevia ja tehokkaita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan meitä verkkomarkkinoinnissa. Olette parantaneet verkkosivujemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä samalla, kun verkkomarkkinointiin käytetyt markkinointikulut ovat laskeneet.

Markku Kuismin
Meconet Oy

Vastaavia toteutuksia