Marketing IT

Timanttisiin tuloksiin
markkinointiteknologialla ja -taidolla

#verkkis

Marketing IT

Modernin markkinoinnin keinojen ja kanavien määrä on valtava. Jotta pystyisit nostamaan markkinointisi ja myyntisi seuraavalle tasolle, täytyy sinun muuttaa epäsäännöllinen kampanjointi kestävämpään ja asiantuntevampaan toimintamalliin. Tuloksia saadaan aikaiseksi siellä, missä tavoitteet ja oikeanlaiset toimenpiteet kohtaavat. Me emme rakenna yksittäisiä kampanjoita, vaan autamme sinua tavoitteiden mukaisten tulosten aikaansaamiseksi.

MIT-palvelu voi sisältää:

 1. Kohderyhmän tavoittamista
  • Hakukoneoptimointia ja hakukonemainontaa
  • Some-näkyvyyden rakentamista
 2. Tulevien asiakkaiden houkuttelua ja sitouttamista
  • Olemassaoloaan palvelevien verkkosivujen rakentaminen
  • Nykyisten verkkosivujen testaus ja kehittäminen
  • Asiakasta kiinnostavien sisältöjen tuotanto
  • Inbound-markkinointimallin ja sisältöjen rakentaminen
 3. Aktivointia ja liidien keräämistä
  • Laskeutumissivut ja CTA-pisteet
  • Sisältömarkkinointia (pikaoppaat, kurssit, whitepaperit)
 4. Liidien hoivaamista ja muuttamista asiakkuuksiksi
  • Markkinoinnin automaation käyttöönoton
  • Sähköpostimarkkinointia
  • Uudelleenmarkkinointia (Re-Marketing)
 5. Toiminnan tehostamista
  • Myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tehostaminen CRM:n avulla

Tavoitteet määrittelevät palvelun sisällön sekä keston. Tämän toimintamallin avulla voimme luvata, että tuloksia myös syntyy. Mikäli tavoitteesi ovat kirkkaat tai haluat testata osaamisemme pelkästään verkkosivujen uudistamisen osalta, suosittelemme ratkaisuksi verkkosivu-uudistus -palveluamme. Onnistuneen verkkosivuprojektin jälkeen on helppo jatkaa tavoitteiden mukaista kehittämistä MIT-palvelun avulla.

Itse vai ulkoistettuna?

MIT-palvelun etuna on se, että saat alan taitavimmat asiantuntijat käyttöösi huomattavasti palkkakustannuksia edullisemmin. Lupaamme, että asiantuntijuutemme on timanttista tasoa ja jatkuvasti tapahtuvan kehityksen etunenässä. Palvelussa otetaan käyttöön myös erilaisia modernin markkinoinnin työkaluja, joiden lisenssikustannukset sisältyvät palvelun hintaan.MIT-palvelun käyttöönotto antaa yrityksellesi osaamisen ja työkalut, joiden avulla saat varmasti toivomasi tasonnoston myyntiin ja markkinointiin!

Apua tilauksesta!

Palvelu on happotestattu kymmenien yritysten ja yrittäjien toimesta. Tarpeet ovat vaihdelleet tilannekohtaisesti, mutta tulokset ovat olleet samankaltaisia.

”Hitto, Verkkoasema pääsi yllättämään. Emme edes osanneet odottaa tämän tasoista ja näin nopeaa palvelua. Tämä on jotain ihan uutta aikaisempiin kokemuksiimme verrattuna.” Samuli Mikkonen, Suomen Juristit

 

Lataa ilmainen digimarkkinoinnin pikaopas!

Esimerkkejä olemassa olevista palvelukokonaisuuksistamme:

Yrityksessä ei ole lainkaan käytössä markkinoinnista vastaavaa henkilöä. Oikean kohderyhmän tavoittaminen ja sitouttaminen oli yrityksen tärkein tavoite. MIT-palveluun sisällytettiin hakukoneoptimointia, verkkosivujen kehitystöitä sekä asiakkaita kiinnostavan sisällöntuotanto.

Yritys ei ole koskaan aikaisemmin investoinut markkinointiin muutamia messutapahtumia lukuun ottamatta. Puskaradio on toiminut asiakashankintakanavana. Tavoitteena kohderyhmän tavoittaminen verkon kautta ja sitä kautta saada aikaan kasvua. MIT-palveluun sisällytettiin yrityksen tarinan ja ilmeen ideointi, asiakkaita innostavan sisällön suunnittelu, verkkosivu-uudistus sekä valittujen some-kanavien käyttöönotto.

Hinnoittelu

Marketing IT-palvelun kuukausihinta määräytyy sopimuksen keston mukaisesti. Palvelun sisältö määritellään aina aloituksen yhteydessä ja tarkastetaan 3 kuukauden välein. Pitemmät sopimukset takaavat sitoutumisen ja määrätietoisen tekemisen kohti haluttuja tavoitteita.

MIT alkaen 1 790 €/kk

Lataa esite MIT-palvelustamme

Haluatko kuulla lisää?

Me Verkkoasemalla autamme sinua saamaan tehoa digimarkkinointiin! Haluatko jutella lisää aiheesta? Ota meihin yhteyttä!

Joni Norring, myyntijohtaja
+358 40 675 3700
[email protected]

Ota yhteyttä!

Verkkosivu-uudistus -palvelumme huomioi tarpeesi kokonaisvaltaisesti

Verkkosivu-uudistus -palvelullamme saat enemmän. Palvelu ei keskity vain verkkopalvelun uudistamiseen, vaan rakentamaan parhaan mahdollisen verkkopalvelukokonaisuuden liiketoimintasi tavoitteiden tueksi. Verkkosivu-uudistuksen tukena toimii testaus ja mittaaminen, jotka antavat todellisen kuvan tarpeista.

Palvelun avulla vältät sudenkuopat ja suoritat verkkosivujen kehittämisen menestyksekkäästi maaliin. Keskitymme niihin asioihin, jotka ovat pielessä, emme niihin, jotka jo toimivat.

Tutustu verkkosivu-uudistus -palveluumme!

Blogi13.10.2016
Meconet Oy:n Marketing IT
Marketing IT, Sähköinen liiketoiminta
Blogi25.05.2017
#GoogleMarketingNext 2017 – kooste Googlen lanseeraustilaisuudesta
Google Marketing Next 2017Digitaalinen markkinointi, Tulevaisuus
Blogi10.09.2018
Hakukoneoptimointi vs. sosiaalinen media – kumpi sopii markkinointiisi paremmin? Osa 2
hakukoneoptimointi, Sosiaalinen mediaDigitaalinen markkinointi, Hakukoneoptimointi, Sosiaalinen media
Blogi25.04.2018
Tuloksellista digimarkkinointia?
Digitaalinen markkinointi, Laskeutumissivu
ReferenssicaseKaltio Technologies Oy – Verkkoaseman Startti WorkshopWorkshop
ReferenssicaseNuorten ystävät ry – yhteistyötä vuodesta 2002 alkaenGoogle AdWords, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkosivut
ReferenssicaseMeconet Oy – Tehoa digimarkkinointiin Marketing IT-palvelullaMarketing IT
ReferenssicaseBittium – yhteistyötä vuodesta 2000 alkaenGoogle AdWords, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkokauppa, Verkkosivut