Marketing IT

Timanttisiin tuloksiin
markkinointiteknologialla ja -taidolla

#verkkis

Tilaa veloitukseton digianalyysi!

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen MarketingIT- eli MIT-palvelumme avulla

Me teemme, mitä osaamme parhaiten. Tee sinäkin. MIT – tuloksellista digimarkkinointia.

Tunnuksia. Kanavia. Medioita. Järjestelmiä. Analytiikkaa. Dataa. Raportteja. Ylläpitoa. Teknologia. Työkaluja. CPC. CPM. CTR. BR. Kuulostaako tutulta? Kaiken tämän kaaoksen keskeltä tulisi löytää oikeat teknologiat ja tapa toimia, jolla saataisiin aikaan tuloksia. Kyse on siis digimarkkinoinnin toteutuksesta ammattimaisesti ja bisneksen tavoitteita tukien.

Meillä olisi ratkaisu.

”Haluttiin, että yksi toimittaja hallitsisi meidän koko digimarkkinoinnin palettia ja tekisi asioita juuri meidän parhaaksi. Verkkiksen tekemisestä meillä on kokoajan semmoinen tunne, että hommat etenevät reippaasti kohti tavoitteita!” Osakas Samuli Mikkonen, Suomen Juristit Oy

Mikä ihmeen MIT?

  1. Kenelle? B2B yrityksille, jotka kamppailevat digimarkkinoinnin haasteiden ja mahdollisuuksien parissa.
  2. Minkä ongelman ratkaisee? Miten saadaan lisää näkyvyyttä ja liidejä verkosta.
  3. Miten MIT sen ratkaisee? Digimarkkinointia ammattimaisesti ja tarpeisiin sopien. Aina suunnittelusta toteutukseen.

Miksi?

Paljonko maksaa asiantuntijan palkkaus ja osaamisen ylläpito inhouse? MIT tarjoaa kokonaisen asiantuntuntijatiimin, jolla on laaja osaaminen somesta, Googlesta, verkkosivuista ja markkinointiteknologioista.
MIT lupaa: Puolella investoinnilla tuplaten tulosta!

”Kumppani, joka pystyy tarkasti ja ymmärrettävästi kertomaan mitä digimarkkinoinnin saralla kannattaa tehdä.” Myyntijohtaja Markku Kuismin, Meconet Oy

Miten MIT toimii?

  • Toimitussisältö ja siihen käytettävä työmäärä muotoillaan aina asiakaskohtaisesti.
  • Saat oman vastuuasiantuntijan sekä digistrategin, jotka auttavat valitsemaan oikeat digimarkkinoinnin toimenpiteet liiketoiminnan tavoitteisiin peilaten.
  • Saat kuukausi- sekä kvartaalitasoisen suunnitelman toimenpiteistä, jonka toteutumista voit seurata helposti reaaliaikaisesta dashboardista.

”Tarvitsimme ulkopuolista kumppania ja tukea digimarkkinoinnin suunnitteluun sekä toteutukseen ja Verkkoaseman kanssa tämä on nostettu ihan eri levelille. Verkkiksen vastuuasiantuntija on todella loistava ja proaktiivinen, hänen kanssaan on ilo työskennellä!” Ulla Grönberg, Tuokko Oy

MIT-palvelun sisältö

  • Käyttöönotto: Sisältää esikyselyn, workshopin, kvartaalisuunnitelman teon sekä käytännönasioiden haltuunoton.
  • MIT-kuukausipalvelu: Valittujen digimarkkinoinnin toimenpiteiden suunnittelu, toteutus ja raportointi. Hinta alkaen 1 790 eur / kk.

”Verkkiksen MIT on parasta mitä minulle on tapahtunut sitten Hartwall:n ananasjaffan! Ja ananasjaffa on muuten törkeen hyvää!” Toimitusjohtaja Antti Niittyviita, Prove Expertise Oy

 

Mietitkö sopisiko MIT-palvelu juuri Sinulle?

Varaa veloitukseton asiantuntijasparraus! Saat ideoita digimarkkinointisi toteutukseen eikä tämä sido sinua palvelun tilaukseen.

Tilaa veloitukseton digianalyysi

 

Haluatko kuulla lisää?

Me Verkkoasemalla autamme sinua saamaan tehoa digimarkkinointiin! Haluatko jutella lisää aiheesta? Ota meihin yhteyttä!

Joni Norring, asiakkuusjohtaja
+358 40 675 3700
joni.norring@verkkoasema.fi

Ota yhteyttä!

Verkkosivu-uudistus-palvelumme huomioi tarpeesi kokonaisvaltaisesti

Verkkosivu-uudistus-palvelullamme saat enemmän. Palvelu ei keskity vain verkkopalvelun uudistamiseen, vaan rakentamaan parhaan mahdollisen verkkopalvelukokonaisuuden liiketoimintasi tavoitteiden tueksi. Verkkosivu-uudistuksen tukena toimii testaus ja mittaaminen, jotka antavat todellisen kuvan tarpeista.

Palvelun avulla vältät sudenkuopat ja suoritat verkkosivujen kehittämisen menestyksekkäästi maaliin. Keskitymme niihin asioihin, jotka ovat pielessä, emme niihin, jotka jo toimivat.

Tutustu verkkosivu-uudistus-palveluumme!