fbpx Earthpac Oy - Verkkoasema
Eathpac verkkosivu-uudistus etänä

Earthpac Oy

Earthpac Oy on pitkän kokemuksen omaava pakkausalan yritys ja yksi alansa johtavista toimijoista. Earthpac tarjoaa puu-, kuitu- ja muovipakkaustuotteiden lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia logistiikkapalveluja. Tuotteet valmistetaan valtakunnallisesti neljässä tehdasyksikössä. Tuotantomäärä on tällä hetkellä yli kolme miljoonaa teollisuuspakkausta vuodessa ja ne toimitetaan Suomeen sekä vientikohteisiin.

Verkkosivustouudistus WordPress-julkaisujärjestelmällä

Earthpac Oy:llä oli tarve verkkopalvelu-uudistukselle, sillä vanha sivusto oli jäänyt kehityksessä jälkeen. Uuden sivuston oli määrä toimia helppokäyttöisellä julkaisujärjestelmällä ja projektin jälkeen asiakas halusi ylläpitää sivustoaan täysin itse. Asiakkaan vanha sivusto toimi Joomla-järjestelmällä ja alusta koettiin vaikeaksi käyttää. Nyt Earthpacilla oli talon sisäinen WordPressin hallitseva asiantuntija käytössään, joten sivuston alustaksi valittiin WordPress.

Kumppaniksi verkkosivustoprojektiin valikoitui Verkkoasema asiakkaan mukaan siksi, että se yritti antaa vastauksia asiakkaan kysymyksiin jo ennen varsinaisen sopimuksen syntymistä.

Toimitusprojekti etäyhteyksien varassa

Koko projekti kaikkine palavereineen hoidettiin etäyhteyksien varassa. Sekä Verkkoasema, suunnittelusta vastannut kumppani Mainostoimisto MBE että asiakas kokivat toimintamallin sujuvaksi. Ainoa haastavaksi koettu osuus oli etäyhteyksien varassa pidetty sivuston käyttökoulutus. Henkilöt, joilla ei ollut aikaisempaa WordPress-osaamista kokivat koulutuksen liian haastavaksi. Sen sijaan aiemmin WordPress-järjestelmää tunteneet koulutettavat kokivat saaneensa koulutuksesta hyötyä.

Projektin aikana asiakas tuotti uutta sisältöä ja toteutti valokuvaukset niin henkilökuvien kuin miljöönkin osalta. Tämä edesauttoi mainostoimiston tekemien suunnitelmien toteuttamista, kun kuvaaja oli osannut ottaa kuvien käyttökohteen huomioon jo ennalta. Yhtenäiset henkilökuvat rauhoittivat verkkosivuston ulkoasua ja tunnelmaa.

Hyvällä yhteistyöllä maaliin

Projektityöskentelyssä asiakkaan yhteyshenkilö, myyntijohtaja Anton Kiiskinen kiittelee etenkin Verkkoaseman nopeita vasteaikoja sekä nopeaa reagointia asiakkaan toivomiin muokkauksiin. Projektista ei myöskään syntynyt mitään yllätyslaskuja, joihin asiakas oli törmännyt aiempien kumppaneidensa kanssa toimiessaan. Lopputuloksena on moderni verkkopalvelu, joka mahdollistaa asiakkaan tärkeimmän tavoitteen, myynnin tehostamisen verkon kautta.

Mikäli verkkosivujen uudistaminen on ajankohtaista, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

B2B-yrityksen verkkosivut

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Intranetratkaisu Aava Mobilelle

Aava Mobile

Aava Mobilella oli tarve uudistaa vaikeakäyttöistä ja jäykkää intranet-ratkaisuaan. Tavoitteena oli tehostaa intranetin käyttöä, löytää helppo järjestelmä ja saada yhä useampi organisaation edustaja päivittämään intran tietoja, jotta ne pysyisivät paremmin ajan tasalla. Tärkeänä osana oli myös intranetin integroitavuus muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Kumppaniksi Verkkoasema Oy Kumppaniksi valikoitui Verkkoasema, sillä se… Lue lisää

Referenssi Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit Oy on kattojen kunnostuksen ammattilainen ja pioneeri. Yli 2000 kattoa ja julkisivua vuodessa tahkoava yritys tarjoaa Mestareidensa avulla puhdasta ja kestävää pintaa asiakkailleen. Pintamestareiden ja Verkkoaseman yhteistyön lähtökohta oli kirkas: Reilusti lisää myyntiä verkon avulla! Asiakashyöty esille Verkkosivustosta haluttiin saada tyylikkään ammattimaisen näköinen, kuitenkin siten, että erotuttiin kilpailijoista…. Lue lisää

Referenssi Muhos

Muhos

Verkkosivustojen selailusta jo lähes 60 % tapahtuu mobiililaitteilla. On siis erityisen tärkeää, että sivusto tukee käytettävyydeltään erilaisia ruutukokoja ja selaimia. Paras tapa toteuttaa laajasti käytettävä verkkopalveluratkaisu on hyödyntää responsiivista sivustomuotoa eli suunnitella sivusto skaalautumaan eri päätelaitteille sopivaksi. Näin päivitystarve on vain yhteen verkkosivustoversioon ja sivusto hakeutuu aina laitteelle sopivimpaan muotoon…. Lue lisää

Referenssi Nuorten_ystävät

Nuorten ystävät ry

Nuorten ystävät ry on jo vuosikymmenien ajan luottanut Verkkoasema Oy:n ohjelmistoratkaisuihin, digitaaliseen markkinointiin sekä julkaisujärjestelmään. Verkkoaseman ja Nuorten ystävät ry:n yhteistyö käynnistyi vuonna 2002 verkkosivuston teknisen toteuttamisen muodossa. Sivusto oli ajalleen tyypillisesti hyvin staattinen ja sen alustana toimi Verkkoaseman WSM3-julkaisujärjestelmä (VJ6-julkaisujärjestelmän esi-isä). Vuonna 2008 verkkosivusto uudistettiin ja samalla julkaisujärjestelmäversio päivitettiin… Lue lisää

Lisää asiakastarinoita