Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

 
 

Intranet tuo tehoa ja järjestystä

Organisaatio on yleensä tuottavin silloin, kun työntekijöiden työkalut pidetään kunnossa, käsillä ja järjestyksessä.

Intranet-
toimituksen sisältö:

määrittely, suunnittelu, 
tekninen toteutus, testaus,
julkaisu ja koulutus

Hinta alkaen
3 480 €

Digitalisoituminen etenee kaikilla työpaikoilla

Työn tekemistä on yhä vaikeampi erotella tieto- ja ns. perinteiseen työhön, koska tietotekniikkaa ja -verkkoja hyödynnetään aina jossakin ansaintaketjun osassa. Uuden teknologian valjastaminen organisaation käyttöön on joskus haastavaa, vaikka sillä pyritään lisäämään nimen omaan joustavuutta ja tehokkuutta.

Rakennustyömaa pysyy tehokkaasti käynnissä, kun työvälineet ja dokumentit varastoidaan yhdessä paikassa, siistissä kunnossa ja työn johtaminen ja suunnitelmien jalkauttaminen toimii. 

Työn tekijät ovat loppujen lopuksi jokaisen organisaation arvokkain resurssi. Siksi sille kannattaa tarjota kaikki sen tarvitsema tieto, tuki ja työkalut nopeasti, joustavasti ja keskitetysti.

Digital Workplace - Intrexx

Verkkoasema integroi työkalut ja tiedon

Olemme toimittaneet asiakkaillemme kymmeniä intra- ja extranet-ratkaisuja vuodesta 1999 alkaen. Asiakkaitamme ovat tai ovat olleet mm. Bittium, Schetelig, Fira, Finnmap Consulting (nyk. Sweco), Muhoksen kunta, Transtech, NetHawk (nyk. Exfo) ja PKC Group. Toteutuksien alustana olemme käyttäneet mm. Intrexxiä ja WordPress-julkaisujärjestelmää

Intranet-projekti käynnistyy yleensä tarpeesta yhdistää jo käytössä olevia järjestelmiä ja tietovarastoja helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi tai luoda organisaation sisäistä viestintää, ryhmätyöskentelyä tai perehdyttämistä palveleva kanava.

Vaikka jo käytössä olevien erillisten tuotannonohjaus-, CRM- ja dokumenttien hallintajärjestelmillä olisikin ennestään omat selainpohjaiset käyttöliittymät, organisaation toiminta tehostuu, kun intranetiin luodaan vanhoja järjestelmiä hyödyntävät yhtenäiset ja toimintaa parhaiten tukevat käyttöliittymät ja liitynnät.

Älypuhelimien ja VPN-yhteyksien yleistyttyä intranetien tietoja ja työkaluja on voitu tarjota myös sekä koti- ja kenttätyöntekijöiden ja kumppanien käyttöön.

Jako "intran" ja "extran" välillä on yleensä organisaatioiden itsensä määrittelemä, mutta extranetin voi yleisellä tasolla ajatella olevan organisaation asiakkaiden tai toimintakumppaneiden käyttötarpeita varten luotu kokonaisuus.

Intranet-palvelut Intrexxillä

Intrexx-ohjelmisto on ns. out-of-the-box-tuote, joka on erityisen helppokäyttöinen. Sillä voidaan toteuttaa todella nopeasti erilaisia portaaleja, intranet- ja extranet-palveluita sekä web-sovelluksia. Intrexxin vahvuus on sovelluskehitin ja ohjelmiston erittäin kattavat ja joustavat integrointimahdollisuudet.

Tiedon tuominen muista järjestelmistä keskitetysti intranetiin ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä helppoa.

  
Intrexx sisältää mm. seuraavat moduulit ja toiminnot:

 • Server & Applications - sovelluskehitin (moninaisten räätälöityjen web-sovellusten toteutukseen)
 • Integration & Adapters – tiedon tuonti/vienti muihin järjestelmiin
 • Processes – työnjonojen ja työnkuluhallinta
 • CMS – sisällönhallinta
 • CRM – asiakkuuksien hallinta
 • WebShop – verkkokauppa
 • Project Management - projektinhallinta
 • Users – käyttäjähallinta
 • Document – dokumenttien hallinta
 • Intrexx Share – sosiaalisen intranetin toteuttamiseen

Lue lisää Intrexx:stä: http://www.intrexx.com

 

Verkkoasema on Intrexx-ohjelmiston jälleenmyyjä ja toimittaa sertifioituna partnerina siihen perustuvia ratkaisuja Suomessa

Intranet WordPress:llä

WordPress:llä toteutettu valmis päätelaitteen mukaan skaalautuva intranet on nopea ja kustannustehokas tapa toteuttaa intranet-ratkaisu yrityksellesi. Intranet sisältää helppokäyttöiset työkalut koko intranetin hallintaan. Ajankohtaisten uutisten ja tapahtumien julkaisu on sujuvaa. Voit myös tehdä sivuja ja lomakkeita sekä lisätä tiedostoja intranetiinne työntekijöiden saataville.

Intranetin ominaisuuksia

 • työkalut sisällön hallintaan: sivut, tiedostot, uutiset, tapahtumakalenteri, blogi ja kuvagalleria
 • web-lomaketyökalu tiedonkeruuseen
 • hakutoiminnot ja sivukartta
 • Kirjautuminen Windows-tunnuksilla (Active Directory -integrointi) tai Googlen tunnuksilla
 • kattava käyttäjähallinta (oikeuksien jakaminen esim. ryhmätasolla)
 • asiakkaan graafisen ilmeen (logo, värit ja fontit) käyttöönotto
 • käyttöönottotyöt: asennus, testaus ja koulutus

Mikäli ominaisuuksia tarvitaan lisää tai jo toteutettua ratkaisua halutaan kehittää edelleen, voidaan ratkaisua aina laajentaa uusilla ominaisuuksilla.

Intranetin hinnoittelu

Intranetin hinta WordPressillä toteutettuna alk. 3 480 €.
Ylläpito- ja tuotetukipalvelumaksu sisältäen HelpDesk-palvelut, julkaisujärjestelmän päivitykset sekä oman virtuaalipalvelimen on 209 € / kk.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous.

Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu