10xsome! SE ON MAHDOLLISTA!

OTA TIKTOK HALTUUN

– ILMAINEN LIVELÄHETYS 23.5.

Oletko ajatellut, ettei TikTok ole sinua varten? Etteivät omat asiakkaanne ole TikTokissa, eikä TikTokista olisi hyötyä varsinkaan teidän markkinoinnissanne?

VÄÄRIN!

TikTok on yksi tällä hetkellä nopeimmin kasvavista markkinointikanavista ja sen hallitseminen tulee olemaan ratkaisevan tärkeää jo lähitulevaisuudessa. TikTokissa voit luoda työnantajamielikuvaa, markkinoida tuotteita ja palveluita ja rekrytä tulevaisuuden ammattilaisia.

Sitä paitsi: TikTokkaaminen on ihan älyttömän hauskaa!

Tässä livelähetyksessä Antti ”IceKing” Niittyviita kertoo meille, miten TikTokin voi valjastaa yrityksen brändin vahvistamiseen ja miten kanavalle saadaan 2M+ seuraajaa! Parasta tässä kaikessa on Antin mukaan se, että TikTokista valuu yrityksen muihin somekanaviin seuraajia tahdilla, jollaista ei voi ilmaiseksi saavuttaa mitenkään muuten!

Livelähetyksen juontaa Verkkiksen toimari Tiina Räisänen. Verkkis on hypännyt mukaan TikTok-trendeihin jo vuonna 2019. Lähetysi striimataan Verkkiksen studiolta 23.5. klo 15–16. Tunnin mittaisessa livessä opit:

  1. Miten otat TikTokin haltuun – TikTok Best Practices
  2. Miten jopa kymmenkertaistat TikTokin avulla someyleisösi ilman maksullisia kampanjoita
  3. Miten rakennat TikTokin avulla yrityksesi brändiä ja työnantajamielikuvaa

Voit jättää meille kysymyksesi koskien TikTokia tai somen kasvattamista ylipäätään jo etukäteen alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Saat lähetyksessä henk.koht. vastauksen Antilta.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT: