Taloushallintoliitto – Verkkosivu-uudistuksella Tiedon Valtatielle

Taloushallintoliitolla oli visio: se halusi luoda itselleen brändiä ja nostaa koko taloushallintoalan tasoa ja tunnettuuta. Se halusi nostaa niin sisäisen toimintansa kuin asiakkaidensa palvelemisensa aivan uudelle tasolle. Tätä silmällä pitäen se tarvitsi verkkosivuston, joka toimisi niin sanottuna Tiedon Valtatienä. Taloushallintoliiton ajatuksena oli, että taloushallinnon alan toimijat ja jäsenet voisivat löytää sieltä kaiken tarvitsemansa tiedon vaivattomasti ja varmasti.

Taloushallintoliitto vakuutti meidät tällä kunnianhimoisella tavoitteellaan ja eteenpäin katsovalla asenteellaan. Iloksemme me puolestaan vakuutimme Taloushallintoliiton osaamisellamme ja joustavuudellamme. Voitimme tarjouskilpailun ja valikoiduimme kumppaniksi tähän mittavaan ja äärimmäisen kiinnostavaan verkkopalveluprojektiin. Yhteistyömme alkoi syksyllä 2021.  

Huomio käytettävyyteen ja moderniin ilmeeseen

Suunnittelimme yhdessä kumppaneidemme kanssa Taloushallintoliitolle uuden verkkopalvelukokonaisuuden, joka loi pohjan Tiedon Valtatielle. Laatimamme UX-suunnitelma jalostui kumppanin tekemän visuaalisen suunnittelun kautta moderniksi, selkeäksi ja käytettävyydeltään erinomaiseksi verkkopalveluksi.​

Teimme teknisen toteutuksen WordPressillä. Käytimme toteutuksessa hyväksi sekä valmiita lisäosia, että verkkopalvelua varten toteutettuja custom-lisäosia, kuten tilitoimistot ja niiden haku. 

Kattavat hakutoiminnot, jäsenpalvelut ja verkkokauppa

Taloushallintoliitto toimii keskeisenä tiedonvälittäjänä jäsenilleen ja muille alan toimijoille. Meille oli alusta lähtien selvää, että tämä toimisi verkkopalvelun punaisena lankana. Rakensimme sivustolle laajan tietopankin kattavine hakutoimintoineen sekä Kanavan, jossa kirjautuneet ja jäsenet pääsevät keskustelemaan alaansa liittyvistä aiheista sekä käsiksi vain heille rajattuihin sisältöihin. Verkkopalvelun extranetissä Taloushallintoliiton jäsenyritykset voivat hallita omia tietojaan, jotka näkyvät mm. tilitoimistohaussa.

Tietopankin käytettävyyttä helpotimme jaottelemalla eri aihealueet käyttäjien mukaan.

Koska iso osa Taloushallintoliiton toimintaa on koulutusten järjestäminen, täytyi ilmoittautumisten ja maksujen hoitua turvallisesti ja vaivattomasti. Tämä onnistuu nyt rakentamamme verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan TAL pystyy viemään myyntiin myös erilaista muuta materiaalia, kuten kirjoja ja oppaita. Ostosten maksaminen onnistuu turvallisesti ja kaikki yhteydenotot menevät suoraan tiketeiksi toiminnanohjausjärjestelmään

Rakensimme verkkokaupasta selkeän ja toimivan. Koulutukset ja muut palvelut löytyvät sieltä helposti.

Verkkokauppa on ollut menestys

Uuden verkkosivuston myötä myös verkkokauppa on lähtenyt pyörimään hyvin. Tilauksia on saapunut sen kautta jo satojen tuhansien eurojen edestä. Tilausten käsittely on nopeutunut huomattavasti, kun tietoja ei enää tarvitse syöttää käsin järjestelmästä toiseen.  

Asioinnin helppous ja kattavat palvelut Tiedon Valtatie -verkkopalvelussa ovat kasvattaneet Taloushallintoliiton merkitystä taloushallinnon alan toimijoiden keskuudessa.  

.  

TALOUSHALLINTOLIITTO

  • Taloushallintoliitto on taloushallintoalan edunvalvoja ja suurin kouluttaja.
  • Taloushallintoliitto kehittää jäsentensä osaamista ja tarjoaa heille työkaluja tulevaisuuteen. Se pitää huolen siitä, että jäsenillä on saatavilla alan viimeisin tieto.​

Vastaavia toteutuksia