WordPress verkkosivut

15.12.2016

Jyrki Sundström: Yrittäjänä ja tekijänä Verkkoasemalla

Sen verran alkuun taustaa, että olen työskennellyt käytännössä koko aikuisikäni Verkkoasemalla – vuodesta 1997 lähtien hangaroudina, jolloin aloitin myös tietojenkäsittelyn opinnot OAMK:ssa. Vuonna 1998 aloitin sitten virallisesti palkansaajana ja samalla lähdin firmaan osakkaaksi. Omistusosuuteni on sen jälkeen vaihdellut 10-50% välillä – tällä hetkellä sen ollessa lähempänä tuota suurempaa lukua. Muutaman vuoden tauon jälkeen lähdin tänä vuonna taas firman hallitukseen mukaan ja toimin siinä nyt puheenjohtajana.

Joka paikan höylänä toimenkuvaani kuuluu projektien vetämisen lisäksi myynti, softasuunnittelu, speksaus, servereiden ylläpitohommat ja välillä jopa firman mikrotukena toimiminen. Myös koodausta tulee tehtyä sen vuoksi, että se on ihan kivaa ja toiseksi näin minulla on paremmat edellytykset hoitaa noita pääasiallisia hommiani.

Vapaa-aika kuluu talvisin lähinnä futiksen parissa. Poikani pelaavat Tervarit Junioreissa jo seitsemättä vuotta ja minullakin tulee nykyään käytyä kentän laidan lisäksi kentällä TerwaLeijonat-harrastejoukkueen kanssa. Olen myös lähtenyt toimintaan mukaan joukkueenjohtajana sekä seuran hallituksen puheenjohtajana. 700 pelaajan seura vanhempineen yms. sidosryhmineen ei ole enää ihan pieni hoidettavaksi, joten vapaa-ajalle löytyy aina jokin käyttötarkoitus.

Kuva: www.tervaritjuniorit.fi

Kesällä oma harrastustoiminta siirtyy aika vahvasti perhokalastuksen pariin. Perinteiset lohireissut sekä eräjormailut (www.jylyppy.net) kuuluvat kesän vakituiseen ohjelmaan ja syksyllä viikonloput kuluvat mökillä ja metsästyksen parissa aina kun mahdollista.

Vaikka omistusosuuteni firmasta on joskus ollut pienempikin, olen silti aina tuntenut olevani vähintään se ”sisäinen” yrittäjä. Alkuvuosina se tarkoitti sitä, että töitä tehtiin, vaikka palkkaa ei siitä juurikaan herunut. Nykyään yrittäjyys merkitsee minulle yrityksen kannattavuuden sekä työntekijöiden hyvinvoinnin turvaamista. Toki nämä kaksi asiaa kulkee usein käsikädessä. Lisäksi yrittäjyyteen kuuluu vastuun lisäksi tietynlainen vapaus, mutta kylläpä se iso A (asiakas ja palkanmaksaja) loppujen lopuksi päättää siitä, miten se vapaus käytännössä toteutuu eli mitä tehdään ja milloin.

Tilaa blogit

Nimi: Jyrki Sundström
Rooli Verkkoasemalla: CTO, teknologiajohtaja ja osakas
Verkkoasemalla: alusta alkaen (1997 ->)
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jyrkisundstrom
Harrastukset: kalastus, metsästys, mökkeily, futis, penkkiurheilu, talvella vähän hiihtoa ja lautailua
Lempiruoka: Tenon lohi, myös riekko kermakastikkeessa toimii
Motto: ”Kyllä se onnistuu”

Jyrki Sundström
Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys