6.2.2018

Tarvitsen nyt heti tämmöisen sovelluksen intranettiin – onnistuuko ja kuinka nopeasti?

Lomakauden kohta lähestyessä ajattelin, että meidän täytyy päästä eroon ainaisesta email- ja Excel-rumbasta lomien säätämisen kanssa. Tätä varten tein intranetiimme web-sovelluksen, jolla työntekijät voivat jättää lomahakemuksen. Ja kun nälkä kasvaa syödessä, lisäsin sovellukseen vielä hakemusten käsittelyyn muutaman toiminnon sekä sen, jotta samalla sovelluksella voi hakea myös sisään tehtyjä tunteja vapaaksi ja jos rokulia tarvitsee, niin sitäkin voi yrittää esimieheltä hakea.

Kun idea oli jo muhinut jonkun aikaa päässä, web-sovelluksen suunnitteluun meni reilu tunti ja itse toteutukseen muutama tunti. Ja kaikki tämä ilman koodausta! Itse videon editointi vei sitten vielä pari tuntia lisää.

Vastauksena otsikon kysymykseen on siis – kyllä, onnistuu ja nopeasti. No myönnetään, eihän tuo sovellus varmasti täydellinen ole eikä testaustakaan vielä ole tehty, mutta varmasti sovellus tulee pienen viilauksen jälkeen ajamaan asiansa ja vähentää jatkossa henkilöstömme tähän asiaan käyttämää aikaa.

Katso alta video (noin 3 min), miten tein sovelluksen Intrexx-ohjelmistolla:

Jatkossa kehitetään vielä sovelluksen raportointia ja laitetaan sovellus laskemaan lomapäivät sekä käytetyt jousto- ja rokulitunnit automaattisesti. Lisäksi säädetään sovellus kirjoittamaan intranetin Poissaolo-sovellukseen automaattisesti lomista rivit. jne. jne. Toiveiden tynnyrihän on tunnetusti pohjaton.

Mikäli näkemäsi herätti ajatuksia ja haluat lisätietoja intranetista ja web-sovelluskehityksestä, ota yhteyttä!

Tilaa blogit
Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys