Voita markkinointitiimi vuodeksi!

Käännä yrityksesi kohtalo. Nyt.

Osallistu ennennäkemättömään kilpailuun, joka muuttaa yrityksesi markkinoinnin! Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa MARKKINOINTITIIMI VUODEKSI ILMAISEKSI. Palkinnon arvo on 23 830 euroa

Palkinto sisältää: 

  • Markkinointisuunnitelman rakentaminen: Asiantuntijoiden kanssa rakennettu strategia, joka kohdistuu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 
  • Verkkosivuston auditointi ja kehityssuunnitelma: Analysoimme nykyisen sivustosi ja luomme suunnitelman sen parantamiseksi.
  • Google Ads –kampanjan rakentaminen: Rakennamme tehokkaan mainoskampanjan, joka takaa näkyvyytesi Googlessa.
  • Kuukausittaiset somepostaukset: Tuotamme laadukasta sisältöä, joka sitouttaa yleisöäsi ja kasvattaa näkyvyyttäsi.
  • Oma markkinointitiimi: Saat vuodeksi oman kasvupäällikön tiimeineen, joka on omistautunut yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseen.

Kenelle kilpailu on suunnattu? 

Kilpailu on sinulle, joka olet vasta aloittamassa markkinointia tai kaipaat uutta puhtia tekemiseen. Nyt saat perustukset kuntoon ja osaavan tiimin tuen koko vuodeksi täysin ilmaiseksi. 

Perustele ja voita!

Voittaja valitaan parhaan perustelun mukaan, miksi yritys osallistuu kilpailuun, ja miksi sen pitäisi voittaa palkinto. Ole luova, intohimoinen ja ytimekäs!

Miksi osallistua?

Tämä on tilaisuutesi muuttaa yrityksesi markkinointipeliä. Älä jää paitsi – täytä lomake ja ota ensimmäinen askel kohti voittavaa markkinointistrategiaa! 

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Verkkoasema Oy, eikä mikään kolmas taho sponsoroi, suosittele tai hallinnoi sitä. Kilpailu päättyy 1.5.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mediabudjetti ei sisälly palkintoon. Tarkemmat kilpailun säännöt löydät täältä.

Osallistu kilpailuun täyttämällä lomake!

Nimi(Pakollinen)
Tietosuoja(Pakollinen)