Laadukaasti toteutettu verkkosivusto

Verkkosivujen visuaalinen suunnittelu

Verkkosivuston visuaalisella ilmeellä on suuri merkitys siihen, minkälaisen asiakaskokemuksen sivusto antaa. Visuaalisen ilmeen suunnittelu onkin vuorossa heti, kun rautalangat, eli sivuston rakenne, on saatu valmiiksi.  

 

Yritysilme muodostaa pohjan verkkosivuston visuaalisuudelle

Ellei muu ole perusteltua, lähdemme suunnittelussa liikkeelle olemassa olevasta yritysilmeestänne. Brändivärit, fontit ja logot muodostavat hyvän pohjan sivuston visuaaliselle maailmalle. Tarkoin mietitty rakenne ja laadukkaat sisällöt yhdessä brändin visuaalisen ilmeen kanssa saavat sivustonne erottumaan edukseen.  

Mikäli kuitenkin tuntuu, että koko yrityksen ilme kaipaa freesaamista, autamme mielellämme myös siinä. Uuden ilmeen suunnittelu on siinä tilanteessa verkkosivuprojektin ensimmäinen vaihe. 

Kuvakaappaus Reila Palveluiden etusivulta

Yhtenäinen ilme sivupohjiin

Suunnittelemme verkkosivuista niin sanotut sivupohjat, jotka yhdessä muodostavat verkkosivuston kokonaisuuden. Erilaisia sivupohjia voivat olla esimerkiksi etusivu, tuotesivu, yhteydenottosivu ja ajankohtaista-sivu. Suunnittelemme aina myös perussivun, jota on helppo muokata tarvittaessa muihin tarkoituksiin. Tässä vaiheessa suunnittelemme myös erilaisten lomakepohjien visuaalisen ilmeen. 

Kuvakaappaus Taloushallintoliiton etusivulta

Koodausta vaille valmis 

Kaiken tämän jälkeen sivusto on valmis koodaukseen. Pidämme huolen siitä, että koodaajamme saavat selkeän listan kaikista niistä toiminnallisuuksista ja elementeistä, jotka sivustolle halutaan ja huolehdimme yhteydenpidosta koko prosessin ajan. Sivuston lopullinen ilme täydentyy halutuilla kuvilla, teksteillä ja muilla sisällöillä, kun koodaus on valmis.  

Kädet mustalla näppäimistöllä, vieressä musta kahvikuppi, jossa Verkkoaseman logo

SELVITÄ, KUINKA PALJON BOOSTIA SIVUSTOSI TARVITSEE

Varaa juttuhetki teknisen tuotannon vetäjämme Joni Norringin kanssa!

Joni Norring

Palvelevat verkkosivut

Kun liiketoiminnan strategia ja yrityksen ja asiakkaan tarpeet ovat pohjana sivuston suunnittelulle, konepellin alla kaikki on kohdallaan, ja toimintatapa ja palvelukuvaukset ovat erottuvasti viestittynä, lopputuloksena on toimivat, liiketoimintaa eteenpäin vievät ja aikaa kestävät verkkosivut.