fbpx #Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Tiina-Liina - Verkkoasema

19.02.2021

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Tiina-Liina

 

Nimi: Tiina-Liina Lybeck (kuvassa oikealla ylhäällä)

Titteli: Digitaalisen markkinoinnin trainee 

Supervoima: Hirveän hyvä ottamaan päiväunia ja puhumaan paljon ilman että happi loppuu kesken 

Koulutus: Leipuri-kondiittori, tuleva Tietojenkäsittelyn Tradenomi vm. 2021 

#verkkisläinenSyyskuusta 2020 

Lempinimi: Tine 

Motto: Etiäpäin sanoi Mummo lumessa 

Fun factKeräilen peliaiheisia oheistuotteita ja osaan Aladdin-elokuvan kokonaan ulkoa 

 

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti?

25-vuotias tauotta höpöttävä Duracell-pupu, (toivottavasti) ihan kohta valmistuva tietojenkäsittelyn tradenomi, leipuri-kondiittori vuosimallia 2014. Paljasjalakanen Oululainen, mutta Helsingissä 17 vuotta viettänyt paluumuuttaja. Töiden ulkopuolella harrastan videopelejä, höpötän ja töhötän lemmikkieni kanssa ja otan päikkäreitä. Minuun uppoaa huono ja hämärä huumori paremmin kuin kuuma veitsi voihin.

 

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi hait juuri Verkkoasemalle töihin?

Etsin kuumeisesti sopivaa yritystä missä voisin tehdä harjoittelun sekä kirjoittaa opinnäytetyön. Haku ei tietenkään sujunut niin kuin Strömsössä, sillä lupautunut yritys antoi paikkani toiselle. Verkkis astui kuvioihin opettajan ehdottamana ja huojentuneena hain paikkaa. Täällä minusta otettiin lempeä mutta varma koppi, vaikka täysin untuvikko olinkin. Täällä sitä edelleen ollaan ja ehkä se opinnäytetyökin sieltä joskus valmistuu.

 

Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä Verkkiksellä?

Tämän vajaan puolen vuoden aikana on kyllä tullut tehtyä digitaalisen markkinoinnin saralla paljon erilaisia juttuja, sisällönsyötöstä hakukoneoptimointiin ja sisällöntuotannosta some-hommiin.

 

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt?

Tällä hetkellä olen digitaalisen markkinoinnin trainee. Olen keskittynyt joulun jälkeen oikeastaan vaan omaan opinnäytetyöhöni, jonka ohella olen tehnyt digimarkkinoinnin avustavia tehtäviä.

 

Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu? Mitä kaikkea pääset tekemään täällä?

Olen toiminut vähän sellaisena jokapaikanhöylänä meidän digimarkkinoinnin tiimissä. Asiakasprojekteihin olen päässyt alusta asti mukaan, ja vaikka se aluksi jännittikin. Toivottavasti pääsen vielä tulevaisuudessa tekemään enemmän töitä erilaisille asiakkaille.

 

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Tästä kokonaisuudesta on hankala eritellä parhaita puolia. Jos nyt on ihan pakko, niin se on varmasti superit työkaverit. Niiden ansiosta täällä on ollut huippua, eikä ole ainakaan vielä kauheasti nyppinyt töihin lähteminen. Meillä on tosi hyvä tiimihenki ja tänne soluttautuminen on ollut helppoa.

 

Mitkä kolme adjektiivia sinulta tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä / työstäsi?

Huippua, mielenkiintoista ja monipuolista.

 

Kerro joku hauska juttu mikä on tapahtunut työpaikalla?

Säikyn kaikkia. Varsinkin kun keskityn hommiini, en näe, kuule tai haista muita. Kun porukka kävi esittäytymässä ja kyselemässä kuulumisia työpisteelläni, säikähdin jokaista (anteeksi!). Kiva kuitenkin, kun kävitte!

 

Millaista Verkkiksellä on olla töissä? Mikä työssäsi on parasta?

Työssä on yleensä mukavan rento ote, ja toimistolle on mukavaa mennä*, vaikka siellä kylmä onkin. Täällä ihmiset ovat omana itsenään ja se itselle tosi tärkeä asia työpaikalla.

*sisällönsyöttäjän huomio, konttorilla on nykyään lämmin!

Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit?

Olisin kissani Wiski, koska saisi nukkua 20h vuorokaudessa ja hereillä olon ajan voisi vaan syödä ja olla tyytyväinen.

 

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä / mitä alan osaamista sinulla oli ennen tänne tuloa?

Mitä tulee digimarkkinointiin, olen vain muutamien kurssien verran opinnoissani siihen perehtynyt. Tietojenkäsittelyn opinnoissani olen kartuttanut osaamista monesta asiasta, vähän ohjelmointia, web-suunnittelua, sisällöntuotantoa, nettisivujen koodaamista ja ripauksen markkinoinnista. ”Oikealta” ammatiltani olen leipuri-kondiittori, ja olen työskennellyt erilaissa asiakaspalvelutehtävissä kaupan kassalta virastotalon vahtimestariin.

 

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?

Huimasti. Tai sanotaanko niin, että minuun on uskottu enemmän kuin minä itse, ja se on edistänyt osaamista. Täällä kaikki ojennetut kädet auttavat aina, jos siihen vaan kehtaa tarttua.

 

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?

Tiina-täti viettää koko työpäivän tietokoneella, jossa se selailee muiden yrityksien nettisivuja tai vaikka Facebookia ja miettii miten niitä voisi parantaa ja antaa ehdotuksia. Se myös juo paljon kahvia ja kertoo asiakkaille kuinka paljon niiden sivuilla on käyty ja mitä kaikkea siellä on tehty. 

 

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille, mitä ei yleensä osata ottaa huomioon?

Me opiskelijat ollaan tosi hyviä työntekijöitä, koska me oikeasti tahdotaan tehdä töitä eikä kehdata monesti sanoa ei. Meillä on monesti halu tehdä vähän paremmin kuin muut, että työllistytään oman alan töihin, eikä valmistuta työttömiksi. Vaikka moni pitää opiskelijoita ilmaisena työvoimana, kannattaa harkita niiden palkkaamista, koska se lisää entisestään motivaatiota tulla aina vaan paremmaksi. 

veras

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Venla T.

Nimi: Venla Tikkanen Titteli: Digimarkkinoinnin harjoittelija Supervoima: Tunneäly Koulutus: 4. vuoden kauppatieteilijä #verkkisläinen: Maaliskuusta 2021 Motto: Asiat järjestyy kyllä. Fun fact: Olen ajanut Cheekin omistamalla S-sarjan mersulla.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.. Olen 23-vuotias markkinoinnin opiskelija Oulun yliopistosta. Minua kiinnostaa markkinoinnissa etenkin visuaalinen puoli, kuluttajakäyttäytyminen… Lue lisää

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Johanna

Kuva: Keijo Lehtimäki Nimi: Johanna Virolainen Titteli: Kasvupäällikkö Supervoima: Näen juuri ennen nukahtamista välähdyksiä tauluista, joita sitten yritän jossain välissä ehtiä maalaamaan ennen kuin kuva hälvenee mielestä. Koulutus: Tradenomi #verkkisläinen: 03/2021 lähtien Lempinimi: Jossu, Johku Motto: Tee niin kuin sydän sanoo, älä niin kuin muut sanoo. Fun fact: Päähäni jää paljon turhaa tietoa, kuten inhoamieni laulujen sanoja.    … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mika

Nimi: Mika Väisänen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Sinnikkyys Koulutus: Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytieteet) #verkkisläinen: Syksystä 2020 Motto: Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan Fun fact: Pesunkestävä hevimies ja hifi-intoilija, jonka vapaa-aika kuluu musiikin kuuntelun, kitaran soiton ja retropelien parissa.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jaakko

Nimi: Jaakko Saarenketo Titteli: Senior Developer Supervoima: Estetiikan taju yhdistettynä luovaan koodaustaitoon Koulutus: Vaihdoin Lapin Yliopiston opinnot startup-maailmaan #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Lempinimi: …yksi lempisanoistani on ”Lämpimämpi” Motto: Yksin pääsee nopeammin mutta yhdessä pidemmälle Fun fact: Mikäli huoneessa on kitara tai piano, pystyn viihdyttämään ihmisiä loputtomalla pop/rock keikalla.      … Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva trainee tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit