Verkkosivujen teknologiat

Verkkosivujen moottorit

Valitaan verkkosivujen alustaksi sitten WordPress tai HubSpot, rakennamme verkkosivut asiakkaan tarpeiden mukaan. Koodaamme oman teeman jokaiselle verkkosivustolle ja täydennämme teeman toimintoja ja sisällönhallintajärjestelmää joko kolmannen osapuolen tekemillä tehokkaiksi todetuilla tai asiakkaalle mittatitilauksena koodatuilla lisäosilla. Tarvittaessa rakennamme verkkosivujen (tai verkkokaupan) ja asiakkaan muiden käytössä olevien järjestelmien välille integraatiot, jotta tarvittavat tiedot kulkevat järjestelmien välillä mutkattomasti ja automaattisesti.

WOrdPress

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS, Content Management System). Se on avoimen lähdekoodin projekti, jota kehitetään ja ylläpidetään aktiivisesti. WordPress mahdollistaa erilaisten verkkosivustojen toteutuksen muutaman sivun käyntikorttisivuista laajoihin monikielisiin verkkopalvelukokonaisuuksiin asti. WordPressin avulla voidaan rakentaa myös digitaalisia ja fyysisiä tuotteita ja palveluita myyviä verkkokauppoja käyttämällä WooCommerce-lisäosaa.

Olemme kehittäneet oman tapamme toimia asiakkaidemme toiveiden pohjalta: verkkosivujen päivittämisen, ylläpidon ja kehittämisen tulee olla helppoa!

WordPressin logo

HubSpot

HubSpot on yhdysvaltalainen kehittäjien ja markkinoijien ohjelmistokokonaisuus, joka on suunniteltu inbound-markkinointiin, myyntiin ja asiakaspalveluun. Se sisältää verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmän (CMS) lisäksi muun muassa:

  • asiakastietohallinnan (CRM)
  • uutiskirje- ja markkinoinnin automaatiotyökalut
  • web-analytiikan työkalut

Hubspotin sisällönhallintajärjestelmä on skaalautuva ja joustava. Se mahdollistaa monenlaisten verkkosivujen rakentamisen.

Toisin kuin WordPress, HubSpot on kuukausimaksullinen ohjelmisto. Sen hinta määräytyy valitun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

HubSpotin logo

Integraatiot

Integraatio tarkoittaa sitä, että verkkosivut ja ohjelmistot keskustelevat keskenään. Tiedonvaihto järjestelmien välillä on joko automaattista ja tapahtuu aina tietyn tapahtuman yhteydessä tai ajastettua esimerkiksi kerran vuorokaudessa. Yleisimmät toteuttamamme integraatiot liittyvät verkkokauppoihin tai lomakkeisiin:

  • maksutapaintegraatiot esimerkiksi PayTrailiin tai Klarnaan
  • toimitustapaintegraatiot Matkahuollon ja Postin järjestelmiin
  • tilausten lähetys eteenpäin erilliseen tilaustenhallintajärjestelmään
  • lomaketietojen lähetys toiminnanohjaus- tai tiketöintijärjestelmään

Lisäksi on mahdollista esimerkiksi integroida intra- tai extranet yrityksen CRM:ään tai ylläpitää yhdenmukaista tuotekatalogia verkkosivuilla ja ERPissä.

Mies istuu tietokonepöydän ääressä kuulokkeet päässä kädet näppäimistöllä ja hiiren päällä

Optimoitu palvelin

Vaikka suurin osa verkkosivujen tehokkuudesta ja suorituskyvystä lähtee valitusta sisällönhallintajärjestelmästä, siihen kytketyistä lisäosista ja ominaisuuksista, ja teeman teknisestä toteutuksesta ja siihen liittyvistä valinnoista, on myös palvelimella oma vaikutuksensa verkkosivujen käyttökokemukseen ja hakukonenäkyvyyteen. Kun palvelin on viritetty oikeilla ominaisuuksilla, verkkosivujen tietoturva on kunnossa, varmuuskopiointi on säännöllistä, sivut latautuvat nopeasti, ja lopulta myös verkkosivujen hiilijalanjälki pienenee. Suosittelemme asiakkaillemme WordPressille optimoitua palvelintilaa, joka huolehtii optimointien lisäksi muun muassa välimuistituksesta, varmuuskopioinnista ja WordPressin ja lisäosien päivityksestä.

Rubiikin kuutio kahden kirjan päällä, taustalla kannettava tietokone. Alin kirja on Hakkerin käsikirja - Maksimoi verkkotietoturva - Torju hakkerit

SELVITÄ, KUINKA PALJON BOOSTIA SIVUSTOSI TARVITSEE

Varaa juttuhetki teknisen tuotannon vetäjämme Joni Norringin kanssa!

Joni Norring

Palvelevat verkkosivut

Kun liiketoiminnan strategia ja yrityksen ja asiakkaan tarpeet ovat pohjana sivuston suunnittelulle, konepellin alla kaikki on kohdallaan, ja toimintatapa ja palvelukuvaukset ovat erottuvasti viestittynä, lopputuloksena on toimivat, liiketoimintaa eteenpäin vievät ja aikaa kestävät verkkosivut.