Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät – Henkilökohtaista sparrausta

Verkkis sai tilauksen digivalmennusten sarjasta keväällä 2020. Sparrausryhmän tarkoituksena oli kouluttaa yrittäjiä, jotka halusivat petrata omaa sosiaalisen median käyttämistään ja siten tehostaa myyntiään verkon kautta.

Yhteistyö kanssanne on sujunut loistavasti ja olette olleet joustava yhteistyökumppani. Hankkeeseen osallistuneet yrittäjät ovat pitäneet Verkkoasemalta tilaamiamme koulutuksia hyödyllisinä ja ajankohtaisina. Kuultuja kommentteja on ollut mm., ”Paras somekoulutus, johon olen osallistunut.” Voin lämpimästi suositella teitä markkinoinnin yhteistyökumppaniksi!

Minna Paakkola, projektipäällikkö

RÄÄTÄLÖITYÄ KOULUTUSTA

Osallistujille tarjottiin viiden kuukauden aikana 6 koulutusta eri aiheista:

  • sosiaalisen median kanavista Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter
  • hakukoneoptimointi
  • videomarkkinointi
  • sisällöntuotanto
  • sekä henkilöbrändi ja social selling.

Erityistä koulutuskokonaisuudessa oli eri aihepiireihin liittyvät henkilökohtaiset 45 min sparraustuokiot, joita oli varattavissa kaikkiaan 18 kpl. Poikkeusolojen vuoksi sekä koulutukset että sparrailut pidettiin yhtä koulutusta lukuun ottamatta etäyhteyksillä ja osallistujat saivat koulutusmateriaalin ohella webinaaritallenteet.

Verkkoaseman kanssa yhteistyö on aina sujuvaa ja vaivatonta. Kouluttajat ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja he saavat otettua yleisön mukaan. Koulutukset on vuorovaikutteisia ja kouluttajat pyrkivät pureutumaan osallistujan tilanteeseen ja sen ratkaisemiseen. Hyvää palautetta tuli koulutuksien käytännön läheisyydestä ja ne innostivat yrittäjiä kokeilemaan ja lähtemään liikkeelle huomattavasti pienemmällä kynnyksellä kuin ennen koulutusta.

Paula Pihlajamaa, kehityspäällikkö

Hei Riikka, Kuuntelin juuri pitämäsi SEO-webinaarin ja se oli todella hyvä, paras mitä olen kuullut. Kiitos!

Moi Riikka! Kiitos kaunis hyvistä koulutussessioista! Sun kuvauksessa oleva ”from digizero to digihero” on varsin osuva kuvaus siitä mitä teet :)

Hei, olin valmennuksessa mukana tänään. Sinulla on selkeä ulosantia ja hyvää tietoa. Kiitos.

Valmennuksiin osallistuneiden palautteita

Vastaavia toteutuksia